برنامه صهیونیست‌ها برای حمله به مسجد الاقصی

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی العالم، شیخ محمد حسین، مفتی قدس و اراضی فلسطینی درباره فراخوان سازمان‌های صهیونیستی موسوم به «نهادهای حامی ساخت معبد یهودی» برای یورش به مسجد الاقصی در روز پنجشنبه، 24 بهمن و به اهتزاز درآوردن پرچم‌های رژیم صهیونیستی در صحن‌‌های آن هشدار داد.

شیخ حسین در بیانیه‌ای اعلام کرد: مقام‌های رژیم اشغالگر قدس مسئول عواقب و پیامدهای تعرض صهیونیست‌های افراطی به مسجد مبارک الاقصی هستند.

وی تاکید کرد: این اقدام صهیونیست‌ها در راستای ادامه جنایت‌ها برای یهودی‌سازی مقدسات اسلامی صورت می‌گیرد.

شیخ حسین از امت اسلامی و عربی و تمامی فلسطینیان ساکن قدس و اطراف آن و همچنین فلسطینیان ساکن سرزمین‌های اشغالی سال 48 خواست به سوی مسجد الاقصی بشتابند و با بستن کمربند امنیتی در اطراف آن و نمازگزاردن در همه صحن‌ها اجازه هتک حرمت را به صهیونیست‌ها ندهند.

مفتی قدس تصریح کرد: سیاست‌های مقامات اشغالگر و حمایت آن‌ها از این تندروها با آموزه‌های ادیان آسمانی و قوانین بین‌‌المللی که بر حفظ حرمت اماکن عبادی تاکید می‌کند در تناقض است.

شیخ حسین از همه کشورهای عربی و اسلامی خواست به ویژه در سایه سکوت محافل بین‌المللی در قبال تجاوزات صهیونیست‌ها به حقوق فلسطینیان برای حمایت از مقدسات اسلامی فلسطین همکاری کنند.

نهادها و سازمان‌های تندروی صهیونیستی در روزهای گذشته با توزیع اعلامیه‌هایی در پایگاه‌‌های اینترنتی خواستار یورش جمعی به مسجد الاقصی در روز پنجشنبه شدند.