گزارش روزنامه فرانسوی از نسل‌کشی مسلمانان/
شهر «امبایکی» آفریقای مرکزی تنها یک بازمانده مسلمان دارد


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «lemonde»، «امبایکی» دومین شهر بزرگ و پرجمعیت آفریقای مرکزی است که تا پیش از آغاز درگیری‌ها، حدود سه‌هزار مسلمان در آن‌جا زندگی می‌کردند، ولی به دلیل حملات گروه‌های افراطی مسیحی، مجبور به ترک منازل خود و فرار به شهرهای اطراف شدند.



«صالح دیدو»، کارمند شهرداری امبایکی و تنها بازمانده مسلمان در این شهر است که علی‌رغم تهدیدهای افراط‌گرایان مسیحی، حاضر به ترک خانه و شهر خود نیست. وی در گفت‌وگو با روزنامه «لوموند» تاکید می‌کند: من اینجا متولد و بزرگ شده‌ام؛ پنج سال است که در شهرداری مشغول کار هستم و به عنوان یک وطن‌پرست هیچ‌گاه شهر و کشورم را ترک نخواهم کرد.



چهارشنبه گذشته، رئیس‌جمهور آفریقای مرکزی به‌همراه وزیر دفاع فرانسه از شهر امبایکی بازدید کرد. روزنامه لوموند با بیان این‌که این دیدار با یک «سوء‌تفاهم» و حتی یک «دروغ» همراه بود، گزارش داد که نیروهای نظامی حاضر در این شهر به مقامات سیاسی اعلام کردند که شهروندان امبایکی به صورت مسالمت‌آمیز در کنار هم زندگی می‌کنند و وزیر دفاع فرانسه نیز این زندگی صلح‌آمیز را ستود!