پایان چهارمین دوره مسابقات سالانه حفظ قرآن در عراق

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان حسینی، این مسابقات که از 24 بهمن‌ماه در کربلا آغاز شده بود، دیروز با برگزاری مراسم اختتامیه در صحن مرقد مطهر امام حسین(ع) پایان یافت.
این مراسم با قرائت آیاتی از کلام‌الله مجید توسط محمد عبدالکریم کاظم، نفر اول بخش قرائت این رقابت‌ها آغاز شد، سپس سید‌مرتضی جمال‌الدین، معاون بخش دارالقرآن آستان حسینی سخنرانی کرد.
سید‌مرتضی جمال‌الدین با بیان این که دارالقرآن آستان حسینی برای پرورش نسلی قرآنی در جهان اسلام تلاش می‌کند، از تلاش‌های شیخ عبدالمهدی کربلایی، تولیت آستان مقدس حسینی در راستای موفقیت طرح هزار حافظ قرآن در عراق قدردانی کرد.
حاج علی عبود الطائی، مسئول واحد آموزش قرآن دارالقرآن آستان حسینی نیز اظهار کرد: استان بصره در این رقابت‌ها سه رتبه اول رشته حفظ ویژه آقایان را از آن خود کرد و امل هلال محارب، از استان بصره، حوراء عبدالزهره از استان کربلا و زمن عبدالکاظم از استان نجف نیز در رشته حفظ ویژه بانوان به ترتیب اول تا سوم شدند.
به گفته وی در رشته قرائت ویژه  آقایان نیز محمد عبدالکریم کاظم، از استان بابل، محمد طالب عوده از استان کربلا و علی عقیل خلیل از استان بصره به ترتیب مقام‌های اول تا سوم را کسب کردند.
بنا بر این گزارش، چهارمین دوره مسابقات سالانه طرح هزار حافظ قرآن عراق با مشارکت 320 نفر از حافظان و قاریان این کشور از 11 استان، در شهرک «زائرین» وابسته به آستان حسینی در کربلا برگزار شد.