یارنسب در اختتامیه «پیام آوران ایثار»:
مشارکت خانواده شهدا در عرصه روایتگری، نشان دهنده اهمیت این موضوع است

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اسکندر یارنسب، مدیرکل اداره تبلیغات و مراکز فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران در آئین پایانی همایش سراسری «پیام آوران ایثار» که عصر امروز، 6 اسفندماه در هتل انقلاب تهران برگزار شد، با تأکید بر اینکه راویان دفاع مقدس به عنوان پیام آوران ایثار، گنجینه آثار، اسناد و معارف دوران جنگ تحمیلی هستند، گفت: روایت گری دفاع مقدس، به عنوان اقدامی اساسی در زمینه زنده نگهداشتن یاد و خاطره 8 سال ایستادگی ملت ایران در مقابل رژیم بعثی عراق مطرح است.

وی ادامه داد: روای دفاع مقدس باید قبل از هر چیزی تمامی ابعاد دفاع مقدس را شناخته و احساس کند که خود در آن دوران حضور داشته و همه چیز را به چشم دیده است و با درک حقایق آن سال ها نسبت به انتقال ارزش های دفاع مقدس اهتمام ورزد.

یارنسب با بیان اینکه اعزام راویان عرصه دفاع مقدس به مراکز دانشگاهی و حوزوی، باعث ترویج ارزش های دفاع مقدس می شود، تصریح کرد: راویان نقش خطیری را برعهده دارند. تربیت راویان متخصص و اعزام آنها به مراکز دینی و تربیتی باعث می شود تا ایثار و شهادت به نسل های بعدی نیز منتقل شود.

وی در ادامه سخنان خود به تشریح چگونگی برگزاری دوره های آموزشی فن سخنوری و روایتگری پرداخت و گفت: در مجموع از میان 2200 نفر هنرپژوه این عرصه در سراسر کشور، 30 نفراز پدران شهدا، 11 نفر از مادران، 246 نفر همسر شهید و جانباز، 494 نفر فرزند شهید و جانباز، هزار و 230 نفر آزاده جانباز، 85 نفر برادر شهید، 33 نفر خواهر شهید و 70 نفر رزمنده هستند.

مدیرکل اداره تبلیغات و مراکز فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران اذعان کرد: حضور گسترده خانواده های شهدا در این زمینه، نشانگر اهمیت موضوع است. خانواده های شهدا و ایثارگران، روایتگری و زنده نگهداشتن یاد و خاطره شهدا را واجب می دانند و خود نیز با ورود در این عرصه، نقشی اساسی در اجرای این رسالت را برعهده می گیرند.