برگزاری نشست مدیران مؤسسات و خانه‌های قرآن شهری در دورود

حجت‌الاسلام مهدی امیدیان، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: به‌همت اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان نشست مدیران  19 مؤسسه و خانه قرآن شهری امروز، هفتم اسفندماه از ساعت 9 تا 10 در دورود برگزار می‌شود.
وی در ادامه بیان کرد: از ساعت 10 تا 12 نیز نشستی با حضور مسئولان شهرستان دورود با محوریت تعامل بیشتر با مؤسسات و خانه‌های قرآن این شهرستان برگزار می‌شود.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان افزود: نشستی نیز با حضور مسئول و کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی دورود برگزار می‌شود.
امیدیان تصریح کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده از سوی اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی لرستان مقرر شده است، نشست‌های هیئت مدیره اتحادیه هر ماه در یکی از شهرستان‌ها برگزار و از مراکز قرآنی آن شهرستان نیز بازدید شود.
وی افزود: از ساعت 15 نیز توسط اتحادیه مؤسسات قرآنی لرستان از مؤسسات قرآنی شهرستان دورود بازدید می‌شود.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان لرستان در پایان خاطرنشان کرد: این نشست‌ها با محوریت بررسی مشکلات مسائل اجرایی مؤسسات قرآنی شهرستان و تعامل مسئولان قرآنی شهرستان با این مراکز برگزار می‌شود.