برگزاری آزمون تربیت مربی مفاهیم قرآن در اصفهان

اکرم جمشیدیان، مدیرمسئول مؤسسه نورالانوار اصفهان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با برگزاری این آزمون، گفت: به‌همت مؤسسه نورالانوار اصفهان، آزمون تربیت مربی مفاهیم قرآن، دوشنبه 12 اسفندماه به‌صورت شفاهی در این شهرستان برگزار می‌شود.
وی اظهار کرد: مهری سجادی‌فر، ممتحن دارالقرآن تبلیغات اسلامی اصفهان، برگزاری این آزمون‌ را بر عهده دارد و آزمون کتبی این دوره نیز هفته اول اسفندماه در این مؤسسه قرآنی برگزار شد.
جمشیدیان عنوان کرد: این آزمون با حضور 25 نفر شرکت‌کننده برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان در این دوره با روش تدریس ترجمه و مفاهیم، شیوه جذب قرآن‌آموزان و کلاسداری آشنا می‌شوند.
مدیرمسئول مؤسسه نورالانوار اصفهان  خاطرنشان کرد: این دوره طی شش ماه برگزار شد و پس از برگزاری آزمون‌های پایان دوره به افرادی که موفق به کسب حد نصاب نمره قبولی شوند، گواهینامه مربیگری قرآن از سوی اداره تبلیغات اسلامی اعطاء می‌شود.