حبیبی خبر داد:
راه‌یابی 198 اثر به مرحله دوم «کتاب فصل»/ اتمام داوری‌ها تا چند روز دیگر

نجفقلی حبیبی، دبیر علمی بیست و هفتمین جایزه کتاب فصل در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره داوری آثار ارسال شده به جایزه کتاب فصل ویژه پاییز گفت: در حال حاضر داوری آثار به اتمام نرسیده و تا چند روز دیگر داوران به جمع‌بندی رسیده و طی جلسه‌ای نتایج مشخص می‌شوند.

وی افزود: در رابطه با زمان دقیق برگزاری اختتامیه جایزه کتاب فصل نیز باید در جلسه یاد شده تصمیم قطعی گرفته شود، اما قطعاً بیست و هفتمین جایزه کتاب فصل دهه آخر اسفند برگزار می‌شود.

حبیبی تعداد آثار ارسالی را مورد اشاره قرار داد و اظهار کرد: در مجموع 3 هزار و 986 اثر به دبیرخانه جایزه کتاب فصل فرستاده شده و از میان آنها 198 اثر به مرحله بعدی راه‌ یافته‌اند. از مجموع کتاب‌ها 974 اثر در گروه فلسفه و روانشناسی، 649 اثر در گروه علوم اجتماعی، 605 اثر در گروه دین، 105 اثر در گروه زبان و 90 اثر در گروه علوم خالص داوری شدند.

دبیر علمی این دوره از جایزه کتاب فصل در ادامه گفت: در میان آثار یاد شده 641 کتاب مربوط به گروه‌ علوم کاربردی، 188 عنوان کتاب در گروه هنر و 698 اثر نیز در گروه ادبیات بود‌ه‌اند و 373 اثر در گروه تاریخ و جغرافیا و 410 اثر نیز در گروه کودک و نوجوان قرار داشته‌اند.