ثبت نام دوره‌های جدید آموزش قرآن در دارالقرآن کیلان

فاطمه نظری، مدیرمسئول دارالقرآن کیلان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با برگزاری این دوره‌های آموزشی، گفت: ثبت نام دوره‌های جدید آموزش قرآن از اول تا 28 اسفندماه در دارالقرآن کیلان انجام می‌شود و کلاس‌ها از نیمه دوم فروردین‌ماه آغاز خواهد شد.
وی اظهار کرد: از جمله دوره‌های آموزشی این مؤسسه می‌توان به آموزش روخوانی و روانخوانی، حفظ قرآن در سطوح مختلف، تجوید و ترجمه و مفاهیم قرآن اشاره کرد.
نظری عنوان کرد: این مرکز قرآنی در راستای برگزاری دوره‌های آموزش قرآن با دیگر مؤسسات و نهادهای دینی و قرآنی همکاری می‌کند و هریک از دوره‌های آموزشی به‌مدت سه ماه به‌صورت حضوری برگزار می‌شود.
مدیرمسئول دارالقرآن کیلان خاطرنشان کرد: این مؤسسه قرآنی اقدام به برگزاری کلاس‌های آموزشی در منزل قرآن‌آموزان کرده است و در این جلسات به آموزش روخوانی و تفسیر قرآن پرداخته می‌شود.