تقوی:
قرآن فصل بهار را بهترین بهانه برای یادآوری معاد قرار داده است

سیدزینب تقوی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی از مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، با اشاره به حیات دوباره طبیعت، گفت:  بهار به ما درس صبر و استقامت می‌دهد، و جان یافتن طبیعت با تحمل سختی‌ها و مرارت‌ها، گویای این حقیقت است که صابران، قطعا پیروز خواهند شد.

وی افزود: برای یک انسان مسلمان زیبنده است تا با تحمل سختی‌ها و مشکلات بر ایمان خود بیفزاید و در برابر فرامین الهی چیزی جز کرنش و خضوع از خود به نمایش نگذارد.

عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی مازندران بیان کرد: برای بعضی از مردم فصل حیات‌بخش بهار الهام دهنده و آموزنده است و دارای نکته‌ها، رمزها و حقیقت‌هایی است که تعالی‌بخش است.

وی با بیان اینکه بهار نماد ایجاد تغییر در زندگی است، افزود: بهار جلوه‌ای از زنده شدن بعد از مرگ و نمونه‌ای از قدرت لایزال خداوند است و این درس را می‌آموزد که می‌شود دوباره متولد شد و از نو زیست.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران، اظهار کرد: فصل بهار از معدود نمونه‌هایی است که هر فرد، با هر تفکری، پیرامون زنده شدن مجدد زمین در این فصل اتفاق نظر دارد. چرا که با چشم می‌بیند و با قوه‌ی عقلانی خود درک می‌کند که زمینی که تا چندی پیش نمادی از زندگی و زیستن نداشت اکنون طبیعتی بی‌مانند شده است.

وی با اشاره به آیه 63 سوره مبارکه حج، «آیا ندیدی خداوند از آسمان، آبی فرستاد و زمین را سرسبز و خرم گرداند؟»،  افزود: قرآن کریم بهار را بهترین بهانه برای یادآوری دو نکته مهم و محوری «خداباوری» و «معادباوری» قرار داده است.

تقوی با اشاره به جایگاه طبیعت از دیدگاه اسلام ادامه داد: دین اسلام نسبت به بهار و طبیعت سفارش‌هایی دارد و آن را موجب شادی و نشاط معرفی کرده و برای زدودن غم و اندوه، نگاه به سبزه و رودخانه را سفارش کرده است.

وی ادامه داد: هستی از دیدگاه اسلام در واقع جلوه قدرت نمایی پروردگار با همه زیبایی‌ها و حکمت‌ها است، هستی، بستر رشد و کمال و بهره‌مندی انسان و همچنین حلقه اتصال انسان و خداوند متعال است.

عضو شورای فرهنگ عمومی استان مازندران، اظهار کرد: رابطه انسان و طبیعت متقابل است و هریک به دیگری خدمت می کند در واقع درس مهم طبیعت، حرکت به سوی رشد، تعالی شکوفایی و به مرحله برتر رسیدن است.