حسین انواری، سرپرست کمیته امداد امام خمینی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: سلامت خانواده از برنامههایی است که به عنوان اولین اولویت کاری و سپس ایجاد شغل مناسب جهت توانمندسازی نیازمندان از اساسیترین برنامههای این نهاد در سال 93 در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود: رسیدن به سلامت روحی و روانی مددجویان باعث خواهد شد استعدادهای آنها شناسایی و از بالقوه به بالفعل تبدیل شود و کارشناسان این نهاد حمایتی با شناسایی این تواناییها شغل مورد نظر مددجویان را در اختیارشان قرار دهند.
تعداد مستمریبگیران را کاهش دهیم
انواری در ادامه توانمندی و ایجاد شغل را مهمترین طرح برای خارج کردن مددجویان از دایره حمایتی کمیته امداد معرفی و گفت: سعی داریم تعداد مستمریبگیران را کاهش و خانوادهها را با استفاده از توانمندی بالقوه خودشان توانمند کنیم.
سرپرست کمیته امداد پرداختن به توانمندسازی فکری و سلامت روانی مددجویان را در سال آینده مهم ارزیابی کرد و افزود: با انجام این توانمندی با از بین بردن استرس، امنیت در خانواده مددجو ایجاد میشود که در معاونت حمایت این نهاد برنامههای ویژهای برای سال 93 در این زمینه طراحی و تدوین شده است.
خودباوری اساس رسیدن به توانمندی
وی با اشاره به اینکه مهمترین مشکل مددجویان تحت حمایت کمیته امداد این است که خود را باور ندارند تصریح کرد: خودباوری اساس رسیدن به توانمندی در مددجویان است و همین امر کار کارشناسان و مددکاران ما را دو چندان کرده است که برای ایجاد توانمندی ابتدا باید بستر را در خانواده مددجو ایجاد و وی را به آهستگی وارد بازار کار کنند.
انواری اظهار کرد: در سال 92 در کل کشور 120 هزار خانوار از مجموعه مددجویان مستمریبگیر کمیته امداد توانمند و از زیر چتر حمایتی خارج شدهاند.
سرپرست کمیته امداد افزود: در سال جاری در کل کشور 140 هزار فرصت شغلی توسط کمیته امداد ایجاد شده است و در سال 93 آمادگی داریم تا 500 هزار فرصت شغلی را برای مددجویان ایجاد کنیم.