ویژه کودکان و نوجوانان؛
دوره آموزش مداحی در لنجان برگزار می‌شود


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مهدی مددی، مدیرعامل مؤسسه قرآنی علی ابن موسی‌الرضا(ع) لنجان، اظهار کرد: اولین دوره آموزش مداحی ویژه کودک و نوجوانان پسر 7 الی 15 سال زیر نظر اداره تبلیغات اسلامی و با همکاری کانون مداحان شهرستان لنجان برگزار می‌شود.



وی افزود: در این دوره سعی شده است مواردی همچون قرائت ادعیه و زیارات، نغمات و سبک‌ها، مقتل‌خوانی و نوحه‌خوانی و مواردی مرتبط و مفید به کودک و نوجوانان علاقه‌مند آموزش داده شود.



مدیرعامل مؤسسه قرآنی علی ابن موسی‌الرضا(ع) لنجان، عنوان کرد: اعزام نفرات ممتاز به سفر زیارتی مشهد مقدس، عضویت در کانون مداحان شهرستان، آموزش قرائت قرآن کریم در کنار آموزش مداحی و اعطای گواهی آموزش از مزایای این دوره به‌شمار می‌رود.



مددی یادآور شد: علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام در این دوره آموزشی می‌توانند تا 15 اردیبهشت‌ماه جاری، به پایگاه اطلاع‌رسانی مؤسسه به نشانی www.quranir.ir مراجعه کنند.