آموزش حضوری و غیر حضوری قرآن در مؤسسه پیام جاودانه مشهد

طاهره الهی، مدیرمسئول مؤسسه پیام جاودانه مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، در رابطه با برگزاری این دوره‌های آموزشی، گفت: مؤسسه پیام جاودانه مشهد به‌منظور ارائه آموزه‌های قرآنی ویژه اقشار مختلف جامعه با تکیه بر فهم بهتر و درک آیات کلام وحی، اقدام به برگزاری کلاس‌های حضوری و غیر حضوری آموزش قرآن در سطح این شهرستان کرده است.

وی اظهار کرد: در حال حاضر بیش از 40 قرآن‌آموز بزرگسال و 30 قرآن‌آموز خردسال در کلاس‌های حضوری این مؤسسه شرکت می‌کنند و با در نظر گرفتن تعداد شرکت‌کنندگان در کلاس‌های غیر حضوری، بیش از 110 قرآن‌آموز در این دوره‌های آموزشی شرکت می‌کنند.

الهی بیان کرد: از جمله دوره‌های تخصصی آموزش قرآن در این مؤسسه، آموزش حفظ قرآن است که شرکت‌کنندگان در این کلاس‌ها در سطح حفظ 5، 10 و 15 جزء قرآن به فراگیری حفظ آیات قرآن می‌پردازند.

وی با اشاره به این که کلاس‌های آموزش حفظ جزء سی‌ام قرآن ویژه خردسالان در این مؤسسه برگزار می‌شود، عنوان کرد: کلاس آموزش تجوید قرآن در سطوح 1 و 2 هر هفته روزهای یکشنبه و چهارشنبه، کلاس آموزش تفسیر قرآن، روزهای دوشنبه و کلاس آموزش مفاهیم مقدماتی قرآن هر هفته روزهای دوشنبه و پنجشنبه در این مؤسسه قرآنی برگزار می‌شود.

مدیرمسئول مؤسسه پیام جاودانه مشهد خاطرنشان کرد: در حاشیه کلاس‌های آموزش قرآن، برگزاری کلاس‌های هنری شامل خوشنویسی و طراحی با مضامین قرآنی در دستور کار این مؤسسه قرآنی قرار دارد.