مصطفی خرسندی، رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر شهرداری تهران در گفتوگو با خبرگزاری یبنالمللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: با توجه به آغاز سال نو و تحول در همه موجودات بهتر است که ما هم در این سال جدید رفتار و منش اخلاقی خود را طبق آموزههای دین متحول کرده و در راه درست دستورات الهی گام برداریم.
وی افزود: توجه کردن به شیوههای گوناگون تهاجم فرهنگی و راههای مقابله با آن از مهمترین دستاوردهای امر به معروف و نهی از منکر است که پرداختن به این فریضه الهی ما را به رسیده به کمال یاری خواهد کرد.
امر به معروف و نهی از منکر ضامن برپاداشتن همه فرایض اسلامی
خرسندی در ادمه با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر یکی از ارکان اساسی اسلام و ضامن برپاداشتن همه فرایض اسلامی است اظهار کرد: برای رسیدن به جامعهای ایدهآل و سالم ضروری است که هر فردی در برابر اجرای این فریضه دینی احساس مسئولیت کند و برای این کار ابتدا لازم است این فریضه را از کوچکترین نهاد اجتماعی یعنی خانواده شروع کرد، چرا که سالم ماندن اعضا خانواده در نهایت باعث بهوجود آمدن جامعهای پاک خواهد شد.
رئیس کانون مداحان کشور تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر یک تکلیف دینی و شرعی است و جامعه برای رسیدن به سعادت میبایست به وظایف خود در قبال این دو فریضه مقدس به درستی عمل کند، چراکه انحراف از این مسیر باعث جایگزین شدن هنجارهای غلط به جای هنجارهای صحیح و در نهایت تباهی جامعه و بروز مشکلات اجتماعی خواهد شد.
چگونگی عملکرد آمران به معروف و ناهیان از منکر
وی در ادامه به شیوههای گوناگون امربه معروف و نهی از منکر اشاره و تصریح کرد: برای دوام و اثرگذاری بهتر فریضه امر به معروف و نهی از منکر باید آمران به معروف و ناهیان از منکر طوری رفتار و عمل کنند که مردم آنان را در کنار خود ببینند نه در مقابل خود.
بیمه شدن جامعه اسلامی در مقابل انواع تهاجم فرهنگی
رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر شهرداری تهران تذکر لسانی را لازمه استمرار فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر دانست و گفت: اجرای صحیح و منطقی امر به معروف و نهی از منکر باعث بیمه شدن جامعه اسلامی در مقابل انواع تهاجم فرهنگی دشمن خواهد شد چراکه امر به معروف و نهی از منکر تنها منحصر به یک جنبه از زندگی انسان نیست و در همه ابعاد اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی تأثیرگذار است.
تقوا و ساده زیستی از وظایف آمران به معروف
وی ترویج روحیه تعبد، اخلاص، تقوا و ساده زیستی را از وظایف آمران به معروف و ناهیان از منکر دانست و بیان کرد: بیاعتنایی به خواهشهای نفسانی و طمع و همچنین دوری از نفع طلبی از دیگر مواردی است که باید توسط این عزیزان مورد توجه قرار گیرد.
خرسندی حل مشکلات جامعه را که به واسطه دشمنان و گمراهی برخی افراد به وجود آمده است را نیازمند احیای امر به معروف و نهی از منکر دانست.