تجلیان عنوان کرد:
صدور 522 مدرک تخصصی حفظ برای حافظان قرآن

جواد تجلیان، مدیر امور ارتباطات سازمان دارالقرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اظهار کرد: با توجه به اتمام آزمون‌های هشتمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم به غیر از آزمون مرحله چهارم، مدارک تخصصی درجه دو تا پنج حفظ قرآن برای برگزیدگان این آزمون‌ها به امضای و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان دارالقرآن‌الکریم رسیده است تا به حافظان قرآن اعطاء شود.

ارسال مدارک تخصصی حفظ به استان‌ها طی هفته آتی
مدیر امور ارتباطات سازمان دارالقرآن‌ افزود: مدارک درجه دو تا پنج حفظ قرآن که برای برگزیدگان هشتمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن صادر شده‌ است، هم‌اکنون در حال نهایی شدن برای ارسال به ادارات کل تبلیغات اسلامی استان‌ها است و طی هفته آینده در اختیار استان‌ها قرار می‌گیرند تا به دست حافظان قرآن برسد.
وی با بیان اینکه در مجموع 522 مدرک تخصصی حفظ برای برگزیدگان هشتمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حفظ صادر شده است، گفت: 211 مدرک صادر شده برای حافظان 10 جزء(مدرک درجه پنج)، 85 مدرک صادر شده برای حافظان 20 جزء(مدرک درجه چهار)، 240 مدرک صادر شده برای حافظان کل قرآن(مدرک درجه سه) و 13 مدرک صادر شده نیز مدرک درجه دو حفظ قرآن است.

توزیع مدارک تخصصی حفظ از سوی ادارات‌کل تبلیغات استان‌ها
تجلیان در ادامه عنوان کرد: حافظان 10 جزء، 20 جزء و کل قرآن که آزمون‌های هشتمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حفظ را با موفقیت پشت سر گذاشته و حائز دریافت مدرک تخصصی درجه پنج تا دو شده‌اند، باید مدارک تخصصی حفظ خود را از ادارات کل تبلیغات اسلامی استان‌ها دریافت کنند.
وی ادامه داد: همچنین همزمان با اعطای مدارک تخصصی حفظ به حافظان برگزیده هشتمین دوره این طرح، سه مدرک درجه یک حفظ قرآن نیز اعطاء خواهد شد که این مدارک متعلق به اساتید حفظ قرآنی است که آزمون‌های مرحله چهارم ششمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن را با موفقیت پشت سر گذاشته و موفق به کسب مدرک درجه یک حفظ شده‌اند.

اعطای 144 گواهینامه حفظ پنج جزء از سوی استان‌ها
مدیر امور ارتباطات سازمان دارالقرآن‌ اضافه کرد: همچنین همزمان با اعطای مدارک تخصصی حفظ هشتمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن، 144 گواهینامه حفظ پنج جزء نیز به حافظان پنج جزء قرآن که در هشتمین دوره طرح شرکت کرده بودند نیز اعطاء می‌شود که این گواهینامه‌ها با امضای مدیران تبلیغات اسلامی استان‌ها خواهد بود.
وی یادآور شد: بر اساس بخش‌نامه معاونت راهبردی و نظارت رئیس جمهور در سال 90 مدارک تخصصی حفظ که از سوی سازمان دارالقرآن‌الکریم به حافظان قرآن اعطاء می‌شود، هم‌تراز با دیپلم تا دکتری است که افراد با داشتن این مدارک تخصصی حفظ می‌توانند در پست‌های مصوب شده دستگاه‌های دولتی به شرط نیاز، از مزایایی مساوی مزایای در نظر گرفته شده برای دارندگان مدارک تحصیلی بهره‌مند شوند.
تجلیان عنوان کرد: آزمون مرحله چهارم هشتمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن نیز هنوز برگزار نشده که زمان برگزاری این آزمون نیز اواسط سال جاری خواهد بود.
یادآور می‌شود، یکی از مهم‌ترین اهداف اجرای طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن، ساماندهی حافظان قرآن و ارائه تسهیلات شغلی، تحصیلی و... به آنها است و بر این اساس، حافظانی که مدارک تخصصی حفظ را از طریق این طرح دریافت می‌کنند، در حقیقت معتبرترین مدرک حفظ قرآن در کشور را دریافت کرده و می توانند با در دست داشتن این مدرک حفظ از تسهیلات و امکاناتی که برای آنها در نظر گرفته شده، استفاده کنند.