جشنواره خیران کتابخانه‌ساز در نقده برگزار می‌شود

زکیه لطفی، رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی نقده در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد:  جشنواره خیران کتابخانه‎ساز با هدف شناسایی خیران شهرستان و معرفی انجمن خیران کتابخانه‎ساز و بیان اهداف و برنامه‎های آن در اول خرداد ‌امسال در سالن آمفی تئاتر استاد شهریار کتابخانه شهید علی علمی برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: با توجه به نوپا بودن این انجمن و عدم تبلیغ و معرفی آن در رسانه‎ها تلاش داریم با برگزاری این جشنواره ماهیت انجمن، اهداف و برنامه‎های آن را معرفی و برای فعالیت‌ها و اهداف آن برنامه‎ریزی کنیم.

لطفی افزود: انجمن خیران کتابخانه‎ساز نقده در دی ‌سال92 پس از یک سال پیگیری مستمر با عضویت دوازده نفر از خیران شهرستان به ثبت نهایی رسید و فعالیت‌های اجرایی آن با برگزاری جشنواره آغاز می‌شود.