پرداخت قسط دوم حج تمتع از فردا/ عدم واریز به معنی انصراف است

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در حج تمتع سال جاری برای اولین باز از سوی سازمان حج و زیارت هزینه اعزام در دو مرحله دریافت می شود که زائران متقاضی در هنگام ثبت نام قسط اول خود را واریز کرده‌اند و از فردا به مدت یک هفته مهلت دارند که هزینه قسط دوم خود را نیز واریز کنند.
بر اساس اعلام سعید اوحدی، رئیس سازمان حج و زیارت عدم واریز در مدت مقرر به معنای انصراف از اعزام تلقی خواهد شد.
لازم به ذکر است، در حج تمتع سال جاری 63 هزار و 900 زائر حضور خواهند داشت و از روز 14 شهریور ماه نیز اعزام زائران به عربستان آغاز می شود.
بر اساس گزارش ایکنا حداقل و حداکثر هزینه سفر حج تمتع 93 هفت میلیون و 800 هزار تومان و 10 میلیون و 600 هزار تومان اعلام شده است که کف قیمت‌ها نسبت به سال گذشته هیچ تغییری نکرده اما سقف قیمت‌ها با توجه به افزایش کیفیت هتل‌ها، حدود 250 هزار تومان نسبت به حج گذشته افزایش یافته است.