500 شورای زکات در آذربایجان غربی تشکیل می‌شود

حجت‌الاسلام جابر شوقی، رئیس امور زکات کمیته امداد امام(ره) آذربایجان غربی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: امسال 500 شورای زکات جدید در مناطق روستایی با اولویت روستاهای بزرگ تشکیل و راه‌اندازی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 100 شورای زکات در استان فعال است، افزود: این شوراها وظیفه تصمیم‌گیری در‌خصوص جمع‌آوری و هزینه‌کرد زکات را در روستاها بر‌عهده دارند و زیر‌نظر روحانی روستا فعالیت می‌کنند.

این مقام مسئول با اشاره به سیاست‌های تبلیغی و تشویقی در راستای پرداخت زکات، افزود: تنها برنامه تشویقی زکات که از تعهدات د‌ولت است اختصاص اعتبار معادل زکات که از منطقه جمع‌آوری می‌شود که تاکنون مبلغ 3 میلیارد ریال از این محل تأمین و پرداخت شده است.

حجت‌الاسلام شوقی درخصوص فعالیت‌های اجرایی در جهت فرهنگ‌سازی پرداخت زکات در استان به برگزاری برنامه و همایش‌های مختلف زکات در استان در سال گذشته اشاره کرد و افزود: در سال گذشته بیش از 1500 مورد جلسه عمومی، 1565 دقیقه برنامه رادیویی، 640 دقیقه برنامه تلویزیونی در قالب فیلم، داستان، خبر، گزارش و مصاحبه و برگزاری همایش‌های تخصصی زکات اهل سنت باهدف تجلیل و تکریم عاملان و فعالان زکات با هدف فرهنگ‌سازی این فریضه دینی انجام شده است.