آغاز دوره تربیت مربی «تدبر در قرآن» در آذرشهر

وحید ملاحسینی، مدیر مسئول مهد قرآن آذرشهر در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با برگزاری این دوره آموزشی، گفت: دوره تربیت مربی «تدبر در قرآن» از شنبه، ششم اردیبهشت‌‌ماه در آذرشهر آغاز شده است و شرکت‌کنندگان در این دوره با روش تدریس تدبر در جزء سی‌ام قرآن کریم آشنا می‌شوند.

وی اظهار کرد: بیش از 40 نفر برای شرکت در این کلاس‌های آموزشی ثبت نام کرده‌اند و کلاس‌های آموزشی این دوره تا پایان ماه رمضان ادامه دارد.

ملاحسینی عنوان کرد: علاقه‌مندان برای شرکت در این دوره باید با قرائت و مفاهیم قرآن آشنا باشند، همچنین شرکت‌کنندگان در این دوره علاوه بر آموزش روش تدریس «تدبر در قرآن»، توانایی لازم را در زمینه شناخت استعداد قرآن‌آموزان کسب می‌کنند.

وی بیان کرد: مدت زمان بیشتری برای برگزاری دوره تربیت مربی «تدبر در قرآن» نسبت به سایر دوره‌ها صرف می‌شود و ثبت نام‌کنندگان در این دوره پس از موفقیت در آزمون‌های ورودی و طی مراحل آموزشی و آزمون‌های پایانی با کسب امتیازلازم می‌توانند در این دوره‌ تکمیلی شرکت کنند.

مدیر مسئول مهد قرآن آذرشهرتصریح کرد: پس از پایان این دوره و برگزاری آزمون به برترین‌ها از سوی مهد قرآن با تأیید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گواهینامه اعطاء می‌شود و این افراد می‌توانند در دیگر مؤسسات، نهادها و مراکز قرآنی به فعالیت بپردازند.