ماهانی:
مربیان پرورشی با تحقیقات و مطالعه، دین‌شناسی خود ارتقا دهند

علی صابر ماهانی، رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان جایگاه مهم معلمان پرورشی در خصوص تربیت دینی دانش‌آموزان اظهار کرد: وظیفه آموزش و پرورش و نهادهایی که با تربیت کودکان و نوجوانان در ارتباط هستند بسیار مهم بوده و در این میان معلمان پرورشی باید در راه تربیت دینی دانش‌آموزان تلاش مضاعفی داشته باشند.

وی افزود: شناخت و حل نیازهای فکری و پرورشی کودکان، نوجوانان و حتی جوانان از نکات مهمی است که باید مسئولان تربیتی و پرورشی برای تربیت نسل آینده کشور با تفکر دینی و اسلامی توجه خاصی به آن داشته باشند.

ماهانی ادامه داد: تعلیم و تزکیه نفس و آموزش فلسفه معانی زندگی به نسل‌های آینده از مهم‌ترین وظایف معلمان و مسئولان نظام تربیتی کشور است که سازمان بسیج به دنبال این نوع از تربیت دینی نوجوانان و کودکان حرکت می‌کند.

رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی با بیان اینکه آموزش و پرورش زمینه‌ساز رشد فکری و اخلاقی انسان‌های یک جامعه پویا و اسلامی است تصریح کرد: معلم به عنوان الگو می‌تواند در دانش‌آموزان واکنش‌های مثبت و سازنده و یا واکنش‌های منفی ایجاد کند و تماس نزدیک معلم به ویژه معلمان پرورشی با دانش‌آموزان و نفوذی که بر آنها دارد نقش مهمی در سلامت فکری و روانی و تربیت دینی آنها دارد.

رفع مهم‌ترین نیازها از جمله: معنویت، خداشناسی و هدایت

وی ادامه داد: مربیان و معاونین پرورشی امروز ادامه‌دهنده راه انبیا الهی هستند و وظیفه آنها رفع مهم‌ترین نیازهای انسان از جمله معنویت، خداشناسی و هدایت است.

ماهانی با بیان اینکه مربیان پرورشی برای به ثمر‌رساندن این وظیفه الهی باید انگیزه داشته و با سیر مطالعاتی، دین‌شناسی خود را بالا ببرند اظهار کرد: ماموریت اصلی مربیان پرورشی، تربیت دینی دانش‌آموزان است تا در مقابل دسیسه‌های استکباری مقاومت کنند.

تقویت ارزش‌ها و اعتقادات اسلامی

رئیس سازمان بسیج دانش‌آموزی گفت: با توجه به هجمه‌های فرهنگی و دینی دشمنان کار مربیان پرورشی سخت و دشوار است و با توجه به تهاجم فرهنگی غرب، مربیان باید با برنامه‌های مختلف آموزشی و دینی به تقویت ارزش‌ها و اعتقادات اسلامی بپردازند.

وی تصریح کرد: توجه به خواسته‌ها و نیازهای منطقی معلمان پرورشی در راستای تقویت بنیه دینی در دانش‌آموزان، ایجاد بستر مناسب برای همکاری اولیای مدرسه با دانش‌آموزان، فعال نمودن کتابخانه مدرسه و به روز نمودن کتاب‌ها برای رفع نیا‌زهای علمی، دینی و پژوهشی دانش‌آموزان، برگزاری مناسبت‌های مختلف مذهبی در مدارس مانند ولادت‌ها، ایام خاص، رحلت‌ها در جهت آشنایی بیشتر دانش‌آموزان با تاریخ و سیره بزرگان دین  از راهکارکارهای مناسب برای تربیت دینی دانش‌آموزان است که باید مورد توجه مسئولان قرار گیرد.