یزدان‌پور بیان کرد:
نمایشگاه قرآن؛ فرصتی برای تجمیع حضور مؤسسات مردمی

محمد یزدان‌پور، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی خراسان رضوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با نمایشگاه بین‌المللی قرآن گفت: نمایشگاه قرآن فرصتی است برای مؤسسات و مراکز قرآنی تا از یک سو فعالیت‌های خود را به مردم و مسئولان نشان دهند و از سویی دیگر با فعالیت سایر مراکز قرآنی و وظایف آنها آشنا شوند و در جهت گسترش فعالیت‌های قرآنی خود ایده دریافت کنند و یا فعالیت‌های مشترکی را با سایر مراکز قرآنی آغاز کنند.

وی در رابطه با بخش نهاد و مؤسسات نمایشگاه گفت: بخش نهادهای نمایشگاه هر سال با بودجه‌ای خاص و معمولاً به صورت نمایشی برگزار می‌شود و نهادهای حاضر در این بخش باید به معرفی و طریقه استفاده مردم از خدمات آن نهاد بپردازند و مسئولان مربوطه در بخش‌های قرآنی نیز پاسخ‌گوی این نیاز باشند.

ممانعت از حضور مؤسسات غیر مرتبط در بخش نهادها و مؤسسات مردمی

یزدان‌پور افزود: در بخش مؤسسات که مردمی هستند، وجود مؤسسات غیر مرتبط که تاکنون فعالیت قرآنی نداشته‌اند، یا فعالیت آنها قرآنی نیست؛ به کیفیت برگزاری نمایشگاه قرآن صدمه وارد می‌کند.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی خراسان رضوی اظهار کرد: بنده در سال‌های گذشته در نمایشگاه حضور داشته‌ام و می‌توان گفت که متأسفانه هر سال نمایشگاه بدتر از سال قبل برگزار شد، همچنین بخش نهادها و مؤسسات مردمی دارای نقاط قوت خوبی است، اما حضور مؤسسات با قصد صرفاً فروش و کسب درآمد بدون غرفه‌آرایی، فضای نامطلوبی را در نمایشگاه ایجاد می‌کند و مسئولان برگزاری نمایشگاه باید ضوابط خاصی را برای این مشکل وضع کنند.

یزدان‌پور اظهار کرد: با توجه به زمان تحویل غرفه تا زمان برگزاری مراسم افتتاحیه و فرصت اندک غرفه‌آرایی که هر سال شاهد آن هستیم، همچنین استقبال اندک مردم از این نمایشگاه نسبت به سایر نمایشگاه‌ها و عدم تبلیغات رسانه‌ای به موقع، انگیزه غرفه‌داران را برای هزینه کردن، کاهش می‌دهد.

واگذاری بخش نهادها و مؤسسات به اتحادیه‌های قرآنی

وی در رابطه با نحوه اطلاع‌رسانی در رابطه با واگذاری غرفه به علاقه‌مندان، گفت: امسال نحوه اطلاع‌رسانی نسبتاً خوب بوده است، اما متأسفانه هر سال با محدودیت ظرفیت مواجه هستیم. با توجه به تجربیات سال گذشته که تجمیع مؤسسات زیر نظر اتحادیه در نمایشگاه قرآن بود، بهتر است مدیریت بخش مؤسسات به اتحادیه‌های قرآنی واگذار شود.

مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی خراسان رضوی افزود: با توجه به اینکه برنامه‌ریزی‌ها برای حضور مؤسسات در نمایشگاه آغاز و اعتباراتی برای حضور این مؤسسات تخصیص داده شده است، امید است مؤسسات امسال پر رنگ‌تر از سال‌های گذشته در نمایشگاه حضور داشته باشند.