معاون وزیر علوم بیان کرد:
آثار اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها بر نسل آینده مدیریتی کشور

سیدضیاء هاشمی، معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: اگر می‌خواهیم در عرصه کسب علم و دانش در جهان سرآمد باشیم و شاهد تحولات مثبتی در دانشگاه‌های کشور باشیم، ضروری است که سند اسلامی‌شدن دانشگاه‌ها را با جدیت دنبال کنیم.

وی افزود: دانشگاه شاهد در حال حاضر از دانشگاه‌های برجسته در عرصه امور مذهبی و دینی و اعتقادی است که همه دانشگاه‌های دیگر نیز باید در این راستا حرکت کنند، زیرا همه علوم از علوم دینی نشأت می‌گیرد.

احیای آموزه‌های دینی در دانشگاه‌ها

هاشمی در اداه بیان کرد: مسئولین وزارت علوم بنا دارند تا در مسیر توصیه‌های رهبری، سند دانشگاه اسلامی و اسناد بالادستی به توسعه و احیای آموزه‌های دینی در دانشگاه‌ها اهتمام ورزد.

معاون فرهنگی وزارت علوم با اشاره به برنامه‌های وزارت علوم در حوزه آموزشی گفت: در حال حاضر 4 میلیون و 300 هزار دانشجو در کشور تحصیل می‌کنند که از این تعداد 90 درصد در دوره کارشناسی، 9 درصد در دوره کارشناسی ارشد و 1 درصد در دوره دکتری مشغول به تحصیل هستند.

نسل آینده مدیریتی کشور نسلی دینی و اعتقادی خواهد بود

وی با اشاره به این آمار اظهار کرد: اگر مسئولین دانشگاه‌ها بتوانند این تعداد از دانشجویان را با علوم اسلامی آشنا و ترغیب آنان را به این علوم بالا ببرند، قطعا نسل آینده مدیریتی کشور نسلی دینی و اعتقادی خواهد بود.

هاشمی با بیان اینکه بالغ بر 350 خیّر در بحث علمی حضور دارند گفت: در جامعه اسلامی ایران باید به جای 350 خیر در این عرصه، هزاران واقف فعالیت کنند و در مسیر پیشرفت علمی و رفع نیازهای دانشجویان اقدامات خوبی را اجرایی کنند.