آیت‌الله طبرسی:
نظام جمهوری اسلامی، بهترین فرصت روحانیون در تبلیغ مسائل دینی است

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قران(ایکنا) از مازندران، آیت‌الله نورالله طبرسی، نماینده ولی‌فقیه در استان مازندران، صبح امروز، پنجم خردادماه در نشست شورای عالی بسیج طلاب استان مازندران، گفت: تشکیل بسیج طلاب در مازندران ایده خوبی است و مازندران بستری مناسب از این جهت دارد.

وی افزود: بسیج پدیده مبارکی است و امام(ره) از بسیج به نام میقات فرهنگیان یاد کردند.

طبرسی با اشاره به اقدامات امام(ره) برای ترویج دین اسلام در جهان، اظهار کرد: امام خمینی(ره) کار ناممکن را در جهان ممکن و اسلام ناب محمدی را با توسل به ائمه اطهار(ع) دوباره احیا کرد.

وی تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی برای روحانیت بهترین فرصت است تا برای تبلیغ و ترویج مسائل دینی از این فرصت به خوبی بهره‌گیری کنند.

نماینده ولی‌فقیه در مازندران خطاب به برخی کسانی که می‌گفتند اسلام دین جامع‌الاطراف نیست، اظهار کرد: قانون اساسی انقلاب اسلامی ایران برگرفته از قرآن و مباحث دینی است و این قانون به خوبی در کشور در حال اجرا است.

وی با اشاره به کسانی که دین را از سیاست جدا می‌دانند، ادامه داد: اگر دست دین ما در حوزه مسائل سیاسی خالی بود، قانون اساسی کشور ما از کجا ایجاد شد.

طبرسی با اشاره به حضور بسیج طلاب و روحانیون در عرصه‌های مختلف جنگ تحمیلی، عنوان کرد: طلاب بسیجی در جنگ کردستان حضور پرشور داشتند و در بیشتر مبارزات و میدان‌های جنگ طلاب بسیجی پیشگام بودند.

وی با اشاره به جایگاه روحانیت در نظام اسلامی، افزود: بسیاری از دانشمندان مثل شهید مطهری روحانیت را رکن سوم خاتمیت بعد از امامت می‌دانستند.

طبرسی عنوان کرد: پس از پیامبر اسلام(ص) که تکامل دهنده دین خدا است، امام به عنوان راهبر دین و در نبود امام تمام مسئولیت پیامبر(ص) و امام در قبال دین بر عهده ولی‌فقیه و روحانیون است.

وی هدف پیامبر را به تکامل رساندن انسان در دنیا و آخرت دانست و ادامه داد: انسان‌ها برای به تکامل رسیدن در دنیا و آخرت باید تابع پیامبر خدا باشند و اسلام بهترین دین برای رهایی انسان از خطرات دنیا و آخرت است.

امام جمعه ساری با اشاره به نقش دنیا در تکمیل دین انسان، بیان کرد: پیامبر(ص) دین و دنیا را در کنار هم دید و علما اسلامی نیز دیانت و سیاست را از هم جدا ندانستند و کسانی که می‌گویند اسلام از سیاست جدا است، اسلام را به خوبی نشناختند.