تأخیر در برگزاری همایش ملی نکوداشت آقا نجفی قوچانی در خراسان شمالی ‌

امان الله خدمتگزار، فرماندار فاروج‌ در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، اظهار کرد: بر اساس درخواست کمیته علمی و پژوهشی و با موافقت مسئولان استانی به‌منظور افزایش تعداد مقالات ارسالی و برنامه‌ریزی در بزرگداشت این عالم برجسته و دعوت از مراجع تقلید برای حضور آنان، زمان برگزاری همایش ملی نکوداشت آقا نجفی قوچانی به تأخیر افتاد.
وی ادامه داد: بر این اساس مقرر شد مهلت ارسال آثار به این همایش تا نیمه اول مرداد ‌سال جاری تمدید شود.
خدمتگزار افزود: 12 شهریور ‌امسال افتتاحیه همایش ملی نکوداشت آقانجفی قوچانی و 13 شهریور نیز اختتامیه این برنامه در شهرستان فاروج و قوچان برگزار می‌شود.
وی عنوان کرد: به شهرداران ابلاغ شده به‌ویژه در مبادی ورودی استان، در زمینه تبلیغات به‌منظور برگزاری این همایش ورود یابند.
فرماندار شهرستان فاروج بیان کرد: خیابان ورودی شهر فاروج و همچنین یک هنرستان شش کلاسه در این شهرستان به نام این عالم برجسته، آقانجفی قوچانی نام‌گذاری شده است.