همزمان با سالروز ولادت حضرت ابوالفضل(ع)؛
جانبازان استان چهارمحال و بختیاری تجلیل می‌شوند

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، قدرت‌الله‌ رییسی هفتم خردادماه در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان با اشاره به در پیش بودن 12خرداد، روز ولادت حضرت ابوالفضل(ع)، افزود: این استان بیش از 8هزار جانباز و ایثارگر دارد که از این تعداد حدود 4هزار نفر جانباز 25درصد به بالا تا 70درصد هستند.

وی از تجلیل جانبازان 25درصد به بالای استان همزمان با روز جانباز خبر داد و گفت: جشن جانباز در شهرستان شهرکرد 10 و 11 خردادماه از ساعت 18تا20 در مجتمع فرهنگی سپاه، در بروجن 12 خرداد از ساعت 10تا14در باغ فرمانداری سیاسرد، در فارسان روز 11 خردادماه ازساعت 10تا14در امامزاده چلیچه  و همزمان در دیگر شهرستان‌های استان نیز برگزار می شود.

ریسی تجلیل از خانواده جانبازان قطع نخاع و جانبازان بستری در بیمارستان  و خانواده ایشان، برگزاری نشست خبری با جانبازان در صداوسیما، دیدار از خانواده جانبازان شهید و متوفی و تجلیل از نخبگان و ورزشکاران جانباز را از دیگر برنامه‎های بنیاد شهید در این ایام برشمرد.

وی با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری که فرمودند: شهدا و جانبازان به همراه خانواده‌‌هایشان جزو برجسته‌ترین و شریف‌ترین انسان‌ها هستند، گفت: در این مراسم باید نگاه به جانبازان نگاهی فرهنگی باشد تا روحیه معنوی آنان تقویت شود.

رئیسی با تاکید بر لزوم توجه ویژه به جانبازان، تاکیدکرد: در همین راستا می‌طلبد مسئولان کشوری و استانی در راستای رفع مشکلات این قشر فداکار محکم گام بردارند.