در مازندران؛
همایش «تجلیل و تکریم از مادران و همسران شهدای عملیات بیت‌المقدس» برگزار شد

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، سردار کمیل کهنسال، مشاورعالی فرمانده‌کل سپاه پاسداران، ظهر امروز، 11 خردادماه، در همایش «تجلیل و تکریم از مادران و همسران شهدای عملیات بیت‌المقدس» که در جهاد کشاورزی استان برگزار شد، گفت: شهدا با فدا کردن جانشان خواهان نجات انسان‌ها از گمراهی و ضلالت بودند لذا تجلیل از مادران و همسران شهدا، گرامیداشت عاشورا و شهدای کربلا است.

مشاورعالی فرمانده کل سپاه پاسداران با بیان اینکه، آرامش و عزتی امروز کشور در گرو خون شهدا و صبر و شکیبایی مادران شهدا است، اضافه کرد:  این مادران و پدران شهید بودند که معرفت و عشق حسینی را در جان فرزندان خود نهادینه کردند.

کهنسال با اشاره به اینکه تکریم و بزرگداشت خانواده‌های شهدا یک وظیفه برای همگان است چرا که عزت، اقتدار و امنیت کنونی جامعه مدیون شهدای گرانقدر ایران اسلامی است، ادامه داد: اهمیت زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا و الگوگیری از زندگی آنان بر همه ما لازم است تا بتوانیم آنان را بهتر بشناسیم.

یادآور می‌شود، در پایان این مراسم از 100 مادر و همسر شهدای عملیات بیت‌المقدس تجلیل به‌عمل آمد.