همایش «جوان منتظر» در ماهشهر برگزار شد

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ، این همایش با هدف ترویج فرهنگ مهدویت و تقدیر از خانواده شهید علم‌الهدی و با حضور کارکنان جوان صنعت پتروشیمی ماهشهر امروز، 19 خردادماه،  ساعت 10 در تالار آفرینش سازمان منطقه ویژه ماهشهر برگزار شد.

در این مراسم اصغر کریم‌زاده، کارشناس مذهبی مرکز تخصصی مهدویت قم به‌عنوان سخنران حضور داشت، همچنین گروه تواشیح الزهرا به مدیحه‌سرایی پرداختند.

یادآور می‌شود، در این همایش بسته‌های فرهنگی شامل کتاب‌هایی با عناوین «امام مهدی(عج)، قرآن و جوانان» و «فضایل ماه شعبان» در میان شرکت‌کنندگان توزیع شد.

همچنین جشنی روز جمعه، 23 خردادماه همزمان با نیمه شعبان در محل نمایشگاه دائمی شهرستان ماهشهر با حضور پنج هزار نفر برگزار خواهد شد.

در این مراسم که در مسجد صاحب‌الزمان(عج) شهرک بعثت شهرستان ماهشهر برگزار می‌شود مهدی حیدرزاده، از مداحان اهل بیت(ع) دعای پرفیض ندبه را تلاوت خواهد کرد و مسابقه کتاب‌خوانی با عنوان «مهدویت و آسیب‌ها» برگزار خواهد شد.