اولین بانوی مسلمان محجبه به پارلمان کوزوو راه یافت

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «Islam.ru»، مورتزی در میان نامزدهای زن انتخابات پارلمانی کوزوو، توانست بیشترین تعداد آراء را از آن خود کند.
انتخاب این بانوی محجبه در حالی صورت گرفت که اخیراً «هاشم تاچی»، نخست‌وزیر کوزوو نیز از لزوم لغو ممنوعیت حجاب در مدارس این کشور سخن گفته بود.
رئیس حزب عدالت کوزوو نیز در جریان رقابت‌های انتخاباتی بر این نکته تاکید کرد که هیچ کس نباید دانش‌آموزان محجبه را از تحصیل باز دارد.
پیشتر رئیس‌جمهور کوزوو اعلام کرده بود که تحصیل دختران مسلمان با حجاب اسلامی در مدارس این کشور ممنوع است.
این تصمیم اعتراضات گسترده‌ای را از سوی بسیاری از مسلمانان این کشور به همراه داشت.
کوزووو، نام ناحیه‌ای در جنوب اروپا و در شبه‌جزیره بالکان است که با نام استان خودمختار کوزوو و متوهیا، یک استان خودمختار از صربستان بود، ولی در ۱۸ فوریه ۲۰۰۸ اعلام استقلال کرد. تاکنون بیش از صد کشور استقلال کوزوو را به رسمیت شناخته و برخی دیگر مانند روسیه، یونان و صربستان از به رسمیت شناختن آن خودداری کرده‌اند.
کوزوو که بیشتر جمعیت آن را آلبانیایی‌تبارها تشکیل می‌دهند، دارای اکثریت مسلمان است.