تولید آثار فاخر‌؛ نیاز امروز برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، قربانعلی سعادت، استاندار آذربایجان غربی امروز، 31 خرداد در نشست شورای فرهنگ ایثار و شهادت استان اظهار کرد: سختی‌های مردم در دوران دفاع مقدس و رشادت‌های ایثارگران، شهدا و جانبازان ما اگر باقوت به جوانان منتقل می‌شد، جوانان ما حجاب و عفاف را جزئی از وجود خود می‌دانستند.

وی اضافه کرد: ساخت فیلم و عکس از بمباران شیمیایی سردشت، دوران جنگ تحمیلی باید مورد توجه جدی قرار گیرد چراکه ما در این حوزه به‌خوبی کار نکرده‌ایم و اکنون نمی‌توانیم کاری فاخر برای تبیین ظلم استکبار جهانی و رژیم بعثی عراق به جهانیان نشان دهیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه هنوز برای انجام این نوع فعالیت‌های فرهنگی ـ هنری در حوزه دفاع مقدس دیر نشده و باید در حفظ یاد و خاطره شهدا و انتقال آن به جامعه بیشتر بکوشیم، به بمباران شیمیایی سردشت اشاره کرد و افزود: این شهر را باید همچون حلبچه به ثبت بین‌المللی برسانیم و آرم و برند برای آن تهیه و در مجامع بین‌المللی ثبت کنیم چراکه فجایع رخ داده در سردشت کمتر از حلبچه نیست.

سعادت ادامه داد: سردشت نخستین شهر مورد حمله با بمباران شیمیایی در کشور به‌شمار می‌رود و خاطرات مردم آن باید سینه به سینه به تمامی نسل‌ها منتقل شود.

وی با اشاره به اینکه نقاط خلأیی که درخصوص ترویج فرهنگ ایثار و شهادت داریم باید پر کنیم و این امر با همفکری تمامی مسئولان فرهنگی ممکن است، از طراحی پارک موزه دفاع مقدس در شهرستان سردشت خبر داد و یادآور شد: می‌توان یادمان بمباران شیمیایی را نیز در این شهر احداث کرد.

استاندار آذربایجان غربی از اختصاص هفت میلیارد ریال برای ساخت سریال شهید باکری در دولت گذشته خبر داد و اظهار کرد: با وجود پرداخت این میزان اعتبار، هنوز نتیجه‌ای حاصل نشده است و از صدا و سیمای مرکز استان خواسته‌ایم که موضوع را پیگیری کند.

سعادت با انتقاد از انتخاب محل نامناسب برای یادمان شهید باکری در ارومیه ادامه داد: بیش از 10 میلیارد ریال برای خاک‌برداری این مجموعه هزینه کرده‌اند که با این بودجه می‌شد برای این شهید بزرگ، بهترین کارها را انجام داد.