ارسال بیش از ۵۰۰ مقاله به همایش بررسی دیدگاه‌های علامه طباطبایی(ره) در تفسیر المیزان

حجت‌الاسلام حسن شکراللهی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) اظهار کرد: تاکنون 8 نشست علمی درباره همایش در نقاط مختلف کشور و در مراکز علمی دانشگاهی و حوزوی با موضوعات مرتبط با همایش برگزار شده است.

وی ادامه داد: برگزاری نشست‌ها مجددا از مهرماه از سر گرفته می‌شود و 4 تا 5 نشست دیگر نیز خواهیم داشت. همچنین کمیته‌های علمی و اجرایی همایش فعالیت‌های جدی‌تری را با توجه به نزدیک شدن به زمان برگزاری همایش در دستور کار دارند.

شکراللهی از چاپ ویژه نامه همایش و آماده سازی مطالب آن که عمدتا مقالات برتر خواهد بود خبر داد و افزود: تاکنون بیش از 500 مقاله از داخل و خارج کشور به همایش رسیده و با توجه به خاتمه مهلت ارسال اثار، روند داوری آن آغاز شده است و داوران مشغول داوری هستند.

وی از برگزاری سه روزه همایش خبر داد و تصریح کرد: روزهای اول و سوم همایش در قم و در موسسه امام خمینی و روز دوم نیز در تهران برگزار می‌شود و در حال رایزنی برای گرفتن سالن همایش‌های صدا و سیما هستیم تا همان طور که همایش عنوان بین‌المللی دارد در فضایی متناسب با آن برگزار شود.

دبیر اجرایی همایش بیان کرد: صبح روز اول که 22 آبان است مراسم افتتاحیه و عصر روز سوم یعنی 24 آبان مراسم اختتامیه و در فواصل دیگر نیز کمیته‌های علمی و کمیسیون‌های تخصصی به ارایه مطالب و مقالات خواهند پرداخت.

وی افزود: پیام تصویری آیت‌الله‌العظمی جوادی آملی زینت‌بخش مراسم افتتاحیه است و از مراجع دیگر همچنین علمای بزرگوار حوزه برای سخنرانی و حضور در این همایش دعوت خواهد شد که دعوت از آیات عظام سبحانی و مکارم در دست انجام است.