افتتاح نمایشگاه «بهار قرآن» در کابل

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)شعبه غرب آسیا، این نمایشگاه با مشارکت دارالقرآن‌های کابل، ناشران و هنرمندان قرآنی افغان در حال برگزاری است.

مراسم افتتاحیه نمایشگاه بهار قرآن با قرائت آیاتی از کلام‌الله مجید و سخنرانی مسئول ستاد برگزاری نمایشگاه همراه بود.

معاون انتشاراتی وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان دیگر سخنران این مراسم بود؛ وی ویژگی‌های ماه مبارک رمضان و ضرورت استفاده از قرآن را در این ماه یادآور شد.

همچنین ناصر جهانشاهی، رایزن فرهنگی ایران در افغانستان، طی سخنانی در این مراسم گفت: ماه مبارک رمضان، ماه هدایت انسان است و خداوند متعال در این ماه زمینه را فراهم کرده است تا انسان‌ها با روزه‌داری به قرآن رجوع کرده و با قرائت و تعمق در آیات الهی، زمینه‌ هدایت خویش را در مسیر الی‌الله فراهم کنند.

وی با تأکید بر وحدت مسلمانان و تمسک آنان به قرآن، افزود: امت اسلامی با محور قراردادن قرآن، باید در مسیر عزت و سربلندی خویش با وحدت و انسجام حرکت کند و اجازه ندهد افراط‌‌‌گرایان با عناوین مختلف در صفوف مستحکم آنان رخنه ایجاد کنند و موجبات ذلت مسلمانان را فراهم سازند.

برگزاری محافل انس با قرآن، اجرای تواشیح، برگزاری مسابقات تلاوت و حفظ قرآن کریم و همچنین عرضه‌ آثار، نرم‌افزارها و محصولات ناشران از جمله برنامه‌های ششمین نمایشگاه بهار قرآن است.

یادآورمی‌شود، این نمایشگاه قرآن به مدت ده روز پذیرای علاقه‌مندان خواهد بود.