اسدالله عسگر‌اولادی:
وزارت تعاون به وضعیت تعاونی‌ها رسیدگی نمی‌کند

به گزارش خبرگزاری بین‌الملی قرآن (ایکنا)، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق تعاون مرکزی ایران، اسد‌الله عسگراولادی، اظهار کرد: اگر 24 بند سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در نظر گرفته شده و درست اجراء شود، تعاونی‌ها می‌توانند در اقتصاد ملی، فعالیت و سهم گسترده‌تری داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه تعاونی‌ها ، نهادهای اقتصادی ایثارگر هستند، از وزارت تعاون ، کار ورفاه اجتماعی اظهار گله‌‌مندی و خاطرنشان کرد: این وزارت‌خانه به طور باید وشاید به وضعیت تعاون رسیدگی نمی‌کند.

این مقام مسئول افزود: اگر بخش تعاون حضور شفاف‌تر و بارزتری در اقتصاد ملی داشته باشد و باری از مشکلات را به دوش بکشد، می‌توانیم از بحران‌های فعلی اقتصادی کشور که تورم برطرف نشده، یکی از آنها است، عبور کنیم.

عسگراولادی درباره حذف 4 درصد سود فعالیت‌های مالی دولتی از قانون جدید تعاون، اظهار بی‌اطلاعی کرد و در خصوص جذب و ترغیب سرمایه‌داران و فعالان اقتصادی برای ایجاد تعاونی‌ها بیان داشت: از آنجا که برخی از سرمایه‌داران، به رویکرد ایثارگرانه تعاونی‌ها اعتقاد ندارند باید از دولت و کسانی که به تعاونی اعتقاد دارند، کمک بگیریم.