به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، حجتالاسلام والمسلمین علی محمدی، نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در مراسم تجلیل از رسانههای فعال سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن جمهوری اسلامی ایران که شب گذشته، 24 تیرماه در هتل ارم برگزار شد اظهار کرد: نخستین نعمتی که خداوند به انسان گوشزد میکند آشنایی با قرآن است؛ خدایی که قرآن را به انسان یاد داد پس هر چه که در توان داریم باید خدا را شاکر باشیم.
رهبر معظم انقلاب از برگزارکنندگان مسابقات قرآن اظهار رضایت کردند
وی گفت: مسابقات بینالمللی قرآن برای سازمان اوقاف و امور خیریه نیست بلکه برای نظام جمهوری اسلامی ایران است، همه دستگاهها و سازمانها باید در برگزاری این مسابقات مشارکت داشته باشند. مقام معظم رهبری در پایان برگزاری سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن از همه مدیران و مسئولان برگزارکننده مسابقات اظهار رضایت کردند.
از ابراز رضایت مقام معظم رهبری نسبت به مسابقات قرآن دچار غرور نشویم
حجتالاسلام محمدی یادآور شد: نباید از این ابراز رضایت مقام معظم رهبری از مسابقات بینالمللی قرآن دچار غرور شویم بلکه باید احساس مسئولیت بیشتری نسبت به آینده داشته باشیم و اگر در سی و یکمین دوره مسابقات صد درجه کار کردهایم برای سی و دومین دوره باید دویست درجه کار کنیم تا بتوانیم پاسخ رضایتمندی مقام معظم رهبری را بدهیم.
شاخصی برای سی و دومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن تعیین کنیم
وی در ادامه گفت: برای برگزاری سی و دومین دوره مسابقات بینالمللی قرآن در سال 94 باید شاخصگذاری کنیم که کمیته تبلیغات و اطلاعرسانی نمایشگاه قرآن باید به کجا برسد. باید بتوانیم شاخصی برای آن مشخص کنیم تا پس از اجرای مسابقات در سال 94 ببینیم به این شاخص رسیدهایم یا نرسیدهایم. درباره سی و یکمین دوره مسابقات قرآن هر چه بگوییم به این دلیل که شاخصگذاری نداشتهایم، نمیتواند نتیجه مشخصی داشته باشد.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه یادآور شد: در شاخصگذاری که برای سی و دومین دوره مسابقات قرآن در سال 94 تعیین خواهیم کرد باید به خوبی مشخص کنیم که به طور مثال چند هزار نفر را باید به صورت مستقیم به سالن برگزاری مسابقات قرآن بیاوریم یا بنا داریم چند میلیون نفر از مخاطبان را برای دیدن مسابقات قرآن پای تلویزیون بنشانیم.
سی و یکمین مسابقات بینالمللی قرآن آسیبشناسی شود
وی با بیان اینکه همچنین درباره سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن نیز باید آسیبشناسی داشته باشیم، عنوان کرد: باید با یک آسیبشناسی که از سوی رسانهها انجام میشود هر یک از رسانهها نمرهای را به سی و یکمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن بدهند و مشخص شود که نمره این دوره از مسابقات قرآن چه بوده است؟ تا بتوانیم برای سال آینده مسابقات قرآن را با مسابقات قرآن گذشته ارزیابی کنیم. حتی به کمیته اطلاعرسانی سی و یکمین دوره مسابقات قرآن نیز باید نمره بدهیم تا معیار خوبی برای دوره بعد داشته باشیم.
رهبر معظم انقلاب برای هیچ حوزهای به غیر از قرآن دو بار برنامه ندارند
حجتالاسلام محمدی در این بخش از سخنان خود با عنوان این مطلب که رهبر معظم انقلاب نسبت به حوزه قرآن عنایت ویژهای دارند، گفت: رهبر معظم انقلاب برای هیچ حوزهای، دو بار در سال برنامه ندارند اما برای قرآن دو بار در سال برنامه برگزار میکنند که یکی از این برنامهها دیدار با قاریان و حافظان در نخستین روز ماه مبارک رمضان و برنامه دیگر دیدار با شرکتکنندگان و برگزارکنندگان مسابقات بینالمللی قرآن کریم است.
مسابقات قرآن شاخص خوبی برای ارزیابی مسئولان است
وی با بیان اینکه رفتار مسئولان با شاخص نحوه برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن ارزیابی میشود، اظهار کرد: مسابقات بینالمللی قرآن شاخص خوبی است تا ببینیم رفتار مسئولان نسبت به اصل قرآن چقدر است و تا چه میزبان به قرآن اهتمام دارند و آیا مسابقات قرآن در اولویت کار مسئولان است؟
اجازه ندادهاند که صدای قرآن را در جهان به گوش همگان برسانیم
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه امسال دوستان در انعکاس مسابقات بینالمللی قرآن از شبکههای خارجی ابتکار خوبی به خرج دادند، گفت: هرچند که انعکاس مسابقات بینالمللی قرآن از شبکههای خارجی بسیار خوب بود اما آنطور که شنیدم هنوز اجازه ندادهاند که صدای قرآن را در جهان به گوش همگان برسانیم.
وی در بخش پایانی سخنان خود افزود: چطور شده که برای دیدن مسابقات جهانی فوتبال مردم از همه کشورها میروند؟ مردم باید بدانند که اگر میخواهند به سعادت برسند راهی جز قرآن ندارند. باید ببینیم چه کنیم در سال 94 مجموعه رسانه طوری برخورد کند که صدای قرآن به کل جهان برسد.