مسابقات قرآنی ایثارگران کشور در خراسان رضوی برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ایثار، عابدین عابدی‌مقدم، مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران خراسان رضوی در ارتباط با برگزاری مسابقات قرآنی خانواده‌های شاهد و ایثارگر سراسر کشور اظهار کرد: بیست و ششمین دوره از مسابقات کشوری قرآن کریم نیمه مردادماه سال جاری در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت توسعه کمی و کیفی فرهنگ قرآنی، عنوان کرد: محل برگزاری این مسابقات در هتل طرقبه مشهد مقدس است که در آن بیش از هزار نفر از منتخبان قرآنی سراسر کشور در دو بخش بانوان و آقایان شرکت می‌کنند.

عابدی‌مقدم اظهار کرد: این دوره از مسابقات قرآنی با مساعدت معاونت فرهنگی بنیاد مرکز در رشته‌های حفظ، قرائت، مفاهیم، تفسیر و ترتیل برگزار می‌شود و بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی اکنون در حال پی‌گیری مقدمات برگزاری این دوره از مسابقات قرآنی در پایتخت معنوی ایران اسلامی است.

مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران خراسان رضوی از شرکت 42 قاری قرآن از خراسان رضوی در این مسابقات خبر داد و گفت: امیدواریم با پی‌گیری و تلاش‌های مستمر برای برگزاری هرچه مناسب‌تر این دوره از مسابقات میزبان خوبی برای خانواده‌ شهدا و ایثارگران در سراسر کشور باشیم.