عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:
تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی توهین به قوانین موجود است

ابراهیم نکو، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، درباره آخرین جزئیات تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی اظهار کرد: من گمان می‌کنم این بحث به مثابه این است که ما خود، قدرت داریم اما برای اینکه خود را قوی‌تر نشان دهیم از قرص‌های نیروزا استفاده کرده و به صورت موقتی قدرت خود را افزایش دهیم؛ درحالی‌که ما قوانینی داریم که می‌تواند با مفاسد اقتصادی برخورد کرده و مانع فسادهای بعدی هم بشود و سازمان‌های متعددی هم برای مبارزه با فساد در کشور وجود دارد.
وی افزود: اینکه بیائیم سازمانی عریض و طویل تشکیل دهیم، نیازمند هزینه، تشکیلات و کارمند است و علاوه بر اینکه خود همین هم می‌تواند مفسده‌انگیز باشد، جلوی قوانین فعلی را هم می‌گیرد؛ چراکه خود این سازمان، نیازمند تأسیس قوانین دیگری است و به نظر من، تشکیل سازمان مبارزه با مفاسد اقتصادی کار اشتباهی است؛ چراکه بنده معتقدم برای مبارزه با مفاسد اقتصادی، همین قوانین فعلی کافی و قوام‌مند است؛ به شرطی‌که به درستی به اجراء گذاشته بشود.
وی در پاسخ به این پرسش که این طرح در چه مرحله‌ای است؟ و آیا در نهایت این سازمان تشکیل خواهد شد یا خیر؟ اظهار کرد:  تعدادی از نمایندگان این بحث را مطرح کردند و من اصلا نمی‌دانم چرا اینگونه مسائل مطرح می‌شود؟ در حالیکه ما باید با چنین قوانینی مبارزه کرده و نقایصی که ممکن است منجر به تشکیل سازمانی جدید شود را نباید مشاهده کنیم؛ چون قوانین و ابزارهای موجود می‌توانند و بایستی جلوی فساد را بگیرند. لذا مطرح کردن این مسئله به نظرم توهین به قوانین قبلی و در حال اجراء است اما برخی نقاط ضعف وجود دارد که باید برطرف شود و باز به نظرم تشکیل چنین سازمانی بعید به نظر می‌رسد.