۱۵ هزار نفر؛ سهمیه اجرای طرح صحیح‌خوانی قرآن در گیلان

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، طرح صحیح‌خوانی قرآن از 15 تیرماه در استان گیلان آغاز شده است و تا پایان بهمن‌ماه سال جاری ادامه پیدا می‌کند.

اعلام نتایج در اسفندماه سال‌جاری

گفتنی است سهمیه اجرای این طرح برای 15 هزار نفر به اتحادیه مؤسسات قرآنی گیلان واگذار و این اتحادیه موظف شده است تا بهمن‌ماه طرح را به طور کامل اجرا کرده و نتایج عملکرد این مدت را اسفندماه سال جاری به سازمان دارالقرآن اعلام کند.

این سهمیه‌بندی در جلسه‌ای که با حضور اعضای هیئت مدیره اتحادیه و مدیران مراکز قرآنی برگزار شد مشخص و سهمیه تمامی مؤسسات و خانه‌های قرآن استان‌ها، مشخص و این استان‌ها هم به مؤسسات قرآنی ابلاغ کردند.

مؤسسات، افراد را به شیوه‌های صحیح‌خوانی آشنا کنند

در استان گیلان هر مؤسسه قرآنی موظف شده است تعداد 160 نفر و هر خانه قرآن روستایی 60 نفر و هر خانه قرآن شهری 50 نفر را در این طرح صحیح‌خوانی شرکت داده و تا پایان سال افراد را با شیوه‌های صحیح‌خوانی آشنا کنند.