امام جمعه بوشهر:
سلطه و غلبه بر دشمنان در سایه قرآن کریم به دست می‌آید

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری، نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان و امام‌جمعه بوشهر، سوم مردادماه در خطبه‌های نماز جمعه بوشهر با اشاره به روز جهانی قدس و بیان اینکه این روز یادگار امام راحل است، گفت: روز قدس یکی از آثار و برکات ماه مبارک رمضان و یکی از تجلیات انقلاب اسلامی ایران است.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان بوشهر افزود: جهان استکبار از دیرباز جبهه استکباری و ضد حقوق بشری و ضد اسلامی خود را تشکیل داده و در طول تاریخ علیه پیامبران و از همان آغاز ظهور اسلام علیه پیامبر گرامی اسلام(ص) و نظام اسلامی تشکیل داده و قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه سلطه و غلبه بر دشمنان در سایه قرآن کریم است، گفت: یکی از برنامه‌های جهان استکبار تشکیل رژیمی نامشروع در قلب جهان اسلام است.

آیت‌الله صفایی بوشهری با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در سال 1948 در سازمان ملل با توطئه‌های انگلیس و آمریکا به رسمیت شناخته شد، اضافه کرد: این رژیم در کتاب تاریخ خود ورقی سفید ندارد و همه جنایت است.

وی بیان کرد: اساسا اندیشه صهیونیزم در جنایت علیه بشریت است چون نگاه نژادپرستی صهیونیستی بر این است که آنان نژاد برترهستند و دیگر مردمان انسان‌های پست و برده که باید مطیع سردمداران صهیونیست باشند.

امام‌جمعه بوشهر در ادامه با بیان اینکه اندیشه صهیونیزم بر این است که باید تمام قدرت و ثروت جهان در اختیار آنها باشد، اظهار کرد: با برنامه‌ریزی‌‌هایی که کرده‌اند حتی بسیاری از کشورهای به ظاهر متمدن و مطرح جهان را آنان مدیریت می‌کنند. رژیم صهیونیستی با ثروت‌هایی که در اختیار دارد جنایت می‌کند و کشورهایی مانند آمریکا و انگلیس از او حمایت می‌کنند و سازمان ملل نیز فلسطین را محکوم می‌کند.

آیت‌الله صفایی بوشهری در ادامه سخنان خود گفت: هم اینک با گسترش جنایات رژیم صهیونیستی و بیداری اسلامی در سرزمین‌های اسلامی و شعاع آن در جهان ماهیت جنایتکار این رژیم و حامیانش برملا شده است.

نماینده رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان بوشهر در ادامه با بیان اینکه این رژیم به فرموده مقام معظم رهبری جوهرتاً جنایتکار است، تصریح کرد: نگاه و استراتژی این رژیم جنایت است و گسترش آن ماهیت بسیاری از دولت‌ها مشخص شده است.

خطیب نماز جمعه بوشهر در ادامه با قدردانی از مردم کشور و مردم استان بوشهر که با حضور در صحنه شکوهی خاص در روز جهانی قدس آفریدند، گفت: این حضور مصداق کامل مجاهدت انقلابی و اسلامی است.

وی همچنین حضور مردم را لبیک به فرمان مقام معظم رهبری دانست و افزود: استان ولایتمدار بوشهر تابع، پیرو و جان بر کف مقام معظم رهبری امام خامنه ای است.

آیت‌الله صفایی بوشهری در پایان با گرامیداشت پنجم مردادماه، سالروز اولین اقامه نمازجمعه بعد از انقلاب و گرامیداشت شهدای محراب و ائمه جمعه‌ای که درگذشته‌اند، یادآور شد: این نهاد، نهادی الهی است و از محصولات آسمانی انقلاب است و خیرات و برکات بسیاری داشته است.