مدیر توسعه منابع انسانی جامعةالمصطفی(ص):
بومی‌سازی اولویت توسعه منابع انسانی در جامعة‌المصطفی(ص) است

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، متقی، مدیر توسعه منابع انسانی جامعة‌المصطفی(ص) امروز، 14 مرداد در هشتمین اجلاس مدیران و نمایندگان جامعة‌المصطفی(ص)، یکی از توفیقات اجلاس سراسری نمایندگان و مدیران جامعةالمصطفی(ص) در سال‌­های اخیر را تخصصی شدن موضوع اجلاس دانست و گفت: تخصصی شدن موضوع اجلاس موجب می­‌شود خروجی آن قابل اعتنا و کاربردی باشد.

وی با اشاره به برگزاری هشتمین اجلاس سراسری نمایندگان و مدیران جامعةالمصطفی(ص) با موضوع دانش‌آموختگان، بیان کرد: بخش اعظمی از خروجی موضوع این اجلاس، به حوزه منابع انسانی اختصاص دارد.

رئیس مرکز توسعه منابع انسانی جامعةالمصطفی(ص)، دانش‌آموختگان جامعةالمصطفی(ص) را سرمایه‌های اصلی این نهاد برشمرد و ابراز کرد: فراهم کردن زمینه‌های لازم برای بهره‌برداری صحیح از دانش‌آموختگان موجب ارتقای جایگاه بین‌­المللی جامعةالمصطفی(ص) می‌شود.

وی افزود: دانش‌آموختگان ممکن است گاهی در چرخه‌­های اداری با مشکلات و موانعی مواجه باشند یا برنامه‌­هایی که برای آنان در نظر گرفته شده است، عملی نشود، این اجلاس فرصت مغتنمی برای بررسی این مشکلات و موانع و نیز ارائه راهکار برای رفع چالش‌­های پیش روی دانش‌آموختگان به‌شمار می­‌آید.

متقی بومی‌سازی را یکی از برنامه‌­های اصلی مرکز توسعه منابع انسانی در حوزه دانش‌آموختگان خواند و گفت: استفاده از دانش‌آموختگان در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و تربیتی در واحدهای داخل و خارج از کشور جامعةالمصطفی(ص) در حوزه منابع انسانی به‌صورت جدی در حال پیگیری است و در کارگروه­‌های این اجلاس نیز با حضور مدیران و نمایندگان جامعةالمصطفی(ص) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به اجماع مدیران و نمایندگان جامعةالمصطفی(ص) در لزوم حرکت به سوی بومی‌سازی و استفاده از دانش‌آموختگان­ در رده‌های مدیرییتی، عنوان کرد: مقصود از بومی‌سازی آماده کردن دانش‌آموختگان برای اداره نمایندگی جامعةالمصطفی(ص) در داخل یا خارج از کشورهایشان است که نمایندگان این نهاد در این زمینه، پیشنهادات و دغدغه­‌های خود را بیان کرده‌‌اند.

رئیس مرکز توسعه منابع انسانی جامعةالمصطفی(ص) ادامه داد: تدوین آئین‌نامه جامع بومی‌سازی، شناسایی دانش‌آموختگان نخبه واحدهای داخل و خارج و برگزاری دوره‌های مهارت‌افزایی،‌ از مهم­‌ترین اقدامات صورت گرفته در راستای بومی‌سازی است.

متقی در پایان استفاده از نخبگان در کرسی‌­های تدریس و مدیریت اجرایی را زمینه­‌های مناسب برای بومی‌سازی دانست و به بیان اصول حاکم بر بومی‌سازی در جامعةالمصطفی(ص) پرداخت.

یادآور می‌شود، در ادامه، مدیران و نمایندگان جامعةالمصطفی(ص) به تبادل نظر و بیان پیشنهادات و دغدغه‌­های خود در موضوع بومی‌سازی و به‌کارگیری دانش‌آموختگان در عرصه­‌های گوناگون پرداختند.