امیرحسین شفیعی:
اجرای نمایش‌ خیابانی درباره غزه کارکردی همانند راهپیمایی دارد

امیرحسین شفیعی، نویسنده و کارگردان نمایش خیابانی، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان مطلب فوق گفت: انجام راهپیمایی‌های رسمی که در سال و به مناسبت‌های مختلف همچون روز قدس و یا سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی شاهد آن هستیم، ماهیتاً نوعی از نمایش هستند که در ملأ عام عرضه می‌شوند.
وی ادامه داد: ویژگی همه آنچه ما آن را تظاهرات نمایشی برمبنای یک موضوع خاص می‌گذاریم و هدف از آن تأیید و یا محکوم کردن رویداد و واقعه‌ای است که در حال رخ دادن است، متحد بودن عناصر تشکیل دهنده آن برمبنای یک خواست واحد است؛ مثلا در موضوع قدس راهپیمایی می‌کنیم تا همگی یکصدا به فجایعی که رژیم صهیونیستی در حال ارتکاب به آن است، اعتراض کنیم.
مدیر دفتر تئاتر خیابانی مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری تصریح کرد: تولید یک اثر نمایشی نیز از آنجا که اندیشه واحدی میان عناصر تولید آن وجود دارد و با هدف و بینشی واحد برای اجرا مهیا می‌شود نیز یک نوع تظاهر اندیشه‌ای و احساسی است؛ همانند آنچه در راهپیمایی‌ها در قالب سر دادن شعار به وقوع می‌پیوندد.
رئیس انجمن هنرهای نمایشی شهرستان ورامین گفت: تئاتر خیابانی در میان گونه‌های رایج تئاتری، مردمی‌تر و در دسترس‌تر از سایر اشکال نمایشی است که می‌توان آن را با حداقل‌ترین امکانات موجود و به شرط داشتن طرح و ایده‌ای بکر تولید و به اجرا رساند.
کارگردان نمایش«فریاد غزه» در ادامه گفت: با توجه به حساسیت بالای موضوع فلسطین و جنایات غزه، تولیدات تئاتر خیابانی را می‌توان به عنوان یکی از اولویت‌های فرهنگی و هنری در شرایط کنونی قرار داد و به شکلی نظام‌مند به طور مثال در قالب یک همایش از همه فعالان تئاتر خیابانی برای پرداختن به این موضوع دعوت به عمل آورد.