برگزاری آزمون حفظ و مفاهیم قرآن توسط مؤسسات قرآنی ‌چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بین‌‏المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، علی لله‌گانی، معاون فرهنگی ـ هنری فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری امروز، 19 مرداد‌ در نشست توجیهی مدیران مؤسسات قرآنی برگزار‌کننده آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم، اظهار کرد: با توجه به تغییرات اعمال شده از سوی معاونت قرآن و عترت، امسال برای اولین بار برگزاری آزمون حفظ و مفاهیم قرآن کریم به مؤسسات قرآنی واجدشرایط سپرده شد.

وی با بیان اینکه امید است با تمهیدات مربیان و مدرسان مؤسسات قرآنی مجری، این وظیفه به نحو احسنت انجام شود، گفت: تحقق شعار ‌فرافکنی فعالیت‏‌ها و کوچک کردن دولت از اهداف انجام این مهم است.

معاون فرهنگی - هنری فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری همچنین با اشاره به راکد بودن مؤسسات فرهنگی ـ هنری به‌دلیل عدم تخصیص اعتبارات، از فعالیت مستمر و پررنگ مؤسسات قرآنی قدر‌دانی کرد.

علی‌اصغر ایزدی، سرپرست دفتر فعالیت‌های قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری نیز افزود: در هر شهرستان یک مؤسسه قرآنی واجدشرایط برای برگزاری این آزمون انتخاب شده است.

وی تأکید کرد: مؤسساتی که از داوطلبان آزاد ثبت نام می‌کنند، در صورتی‌که تعداد داوطلبان بیش از 30 نفر باشد، مؤسسه قرآنی مجری شهرستان مربوطه از داوطلبان آزمون به می‌گیرد، در غیر این صورت داوطلبان باید به شهرستان شهرکرد برای شرکت در آزمون فرستاده شوند.

به گزارش ایکنا، زمان ثبت نام در آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم از 15 الی 25 مرداد ‌و زمان برگزاری آزمون چهارم مهر ‌سال جاری است.