رئیس‌کل بانک مرکزی:
ساختار نرخ سود بانکی بازنگری می‌شود

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، ولی‌الله سیف، در حاشیه همایش «تبیین سیاست‌های اقتصادی دولت برای خروج غیرتورمی از رکود» با اشاره به کاهش نرخ تورم اظهارداشت: متناسب با روند نزولی نرخ تورم ، در ساختار نرخ سود بانکی در زمینه سپرده‌ها و تسهیلات بازنگری خواهد شد.

وی ادامه داد: گزارش‌هایی را بخش اقتصادی بانک مرکزی در دست تهیه دارد که پس از نهایی شدن در دستور کار قرار خواهد گرفت.

رئیس‌کل بانک مرکزی در خصوص مسکن گفت: بانک مرکزی کاملاً موافق با سیاسته‌ای پیشنهادی بخش مسکن است و در همین زمینه هماهنگی بین وزارت راه و شهرسازی و بانک مرکزی ایجاد شده و ضمن اینکه باید تدارک‌های لازم برای طراحی ابزارهای جدید مالی برای تجهیز منابع به سمت بخش مسکن انجام شود .

سیف افزود: امیدواریم برنامه‌هایی که برای بخش مسکن اجرا می‌شود بتواند تحرکی در سمت تقاضای مسکن ایجاد کند.

وی در خصوص سپرده‌گذاری 22 میلیارد دلاری بانک مرکزی در چین گفت: برای استفاده از منابع این سپرده‌گذاری باید مکانیزم‌های شفافی تدوین کنیم تا امکان استفاده از این منابع از طریق فاینانس برای پروژه‌های عمرانی و نیازهای کشور استفاده کنیم.