تقید افراد به عفاف، جامعه را در مسیر تعالی وحیانی قرار می‌دهد

حجت‌الاسلام محمدخلیل پور، مدرس علوم حوزوی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، اظهار کرد: رعایت حجاب در جامعه سبب تعالی و ارتقای شخصیت فکری، معنوی و اجتماعی افراد می‌شود و عفاف لازمه برخورداری افراد از حجاب ظاهری است.

وی با تأکید بر اینکه بدحجابی زمینه را برای سوء استفاده نگاه‌های هرزه بیشتر می‌کند، گفت: یکی از مهمترین فلسفه‌های وجوب احکام دینی همچون حجاب در جامعه زمینه‌سازی اجتماعی برای رشد فضائل و مکارم انسانی است که انسان را به سمت کمال سوق دهد.

خلیل‌پور تضعیف باورهای دینی و اعتقادی را از عوامل سقول اخلاقی افراد در جامعه عنوان کرد و گفت: در بیشتر کشورهایی که امروز ادعای آزادی و حقوق بشر دارند، برابری زن و مرد در استفاده تجاری از زنان برای کسب سودهای بیشتر برای بنگاه‌های تجاری تعریف می‌شود.

این استاد حوزوی ادامه داد: در حالیکه اسلام نگاه مترقی و متعالی‌تر به جایگاه زنان دارد و با وضع احکام دینی مانند حجاب اجازه سوءاستفاده از زن برای رسیدن به اهداف مادی و شخصی را برای هیچ‌کس قائل نشده است.

خلیل‌پور یکی دیگر از آثار و برکات آراسته شدن افراد به عفاف ظاهری و باطنی را محکم شدن بنیان‌های اخلاقی در خانواده دانست و گفت: تقید افراد در محیط خانواده به ارزش‌های دینی و عرف‌های اجتماعی بستر خانواده را برای رشد و شکوفایی بهترین و والاترین اخلاق و روحیات انسانی در محیطی امن و آرام مهیا می‌کند.