موسوی‌هوایی عنوان کرد:
حمایت سازمان تبلیغات از پژوهش‌های ضروری جهت مدیریت فرهنگی دینی کشور

حجت‌الاسلام والمسلمین سید جواد موسوی هوایی، معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به اینکه فعالیت‌های پژوهشی این دفتر ذیل پنج برنامه سازمان‌دهی شده‌ است، گفت: پژوهش‌های مورد نیاز جامعه و سازمان، پژوهش‌های ناظر به مأموریت‌های سازمان، حمایت از پایان نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی و حوزوی کارشناسی ارشد و دکتری، نشست‌های تخصصی علمی و پژوهشی با عنوان میزاندیشه و پایگاه داده‌های فرهنگی ـ دینی پنج فعالیت اصلی پژوهشی ما را تشکیل می‌دهند.
وی در خصوص حمایت از طرح‌های پژوهشی، گفت: حمایت از طرح مشروط به هم سویی پژوهش با اهداف و مأموریت‌های سازمان تبلیغات اسلامی و یا نیاز جامعه و سازمان به آن پژوهش، برخورداری طرح از استانداردهای لازم پژوهشی و اجرای آن در چارچوب تعریف‌شده از سوی این دفتر و نیز موفقیت پژوهش در دست‌یابی به اهداف پیش‌بینی شده است.
حجت‌الاسلام موسوی هوایی اعلام کرد: بررسی و ارزیابی دفتر در دو مرحله در قالب طرح نامه اجمالی و تفصیلی انجام می‌شود. پس از ارائه پیشنهاد پژوهش در قالب طرح نامه اولیه از سوی مجری طرح، بررسی کارشناسی آن انجام و در صورت پذیرش موافقیت دفتر به اطلاع مجری جهت ارسال طرح نامه تفصیلی پژوهش می‌رسد و پس از بررسی توسط استاد مورد اعتماد دفتر، تأیید نهایی جهت انعقاد قرارداد با مجری به معاونت پژوهشی و آموزشی سازمان اعلام می‌شود.
حمایت از پژوهش‌های ضروری جهت مدیریت فرهنگی دینی
وی در ادامه به تشریح ویژگی‌های پژوهش‌های مورد نیاز جامعه و سازمان پرداخت و عنوان کرد: منظور از این پژوهش‌ها، پژوهش‌هایی هستند که به طور مشخص موضوع پژوهش جزو مأموریت‌های اصلی و مطرح در اساس‌نامه و شرح وظایف معاونت و دفاتر سازمانی نیامده است. در واقع انجام این پژوهش‌ها جهت مدیریت فرهنگی دینی ضروری بوده و خروجی‌های این دسته از پژوهش‌ها مورد نیاز جامعه و سازمان است. به طور مثال پژوهش‌های حوزوی سنجش دین‌داری و فرهنگ عفاف و حجاب در این دسته جای دارد. البته باید متذکر شد که در این حوزه پژوهش‌ها غالباً کاربردی و پیمایشی است.
معاون پژوهشی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی در خصوص پژوهش‌های ناظر بر مأموریت‌های سازمان تبلیغات اسلامی نیز اظهار کرد: این بخش پژوهش‌هایی را شامل می‌شود که به طور مشخص جزو مأموریت‌های اصلی و مطرح در اساس‌نامه سازمان و شرح وظایف معاونت و دفاتر آمده است. در واقع انجام این پژوهش‌ها با هدف پشتیبانی  علمی از مأموریت‌های سازمانی به منظور ارزیابی دقیق از میزان موفقیت، تعیین اثربخشی و ارتقای برنامه‌ها ضروری است.
وی بخش پایانی سخنان خود را به تشریح نحوه حمایت از پایان نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی و حوزوی اختصاص داد و گفت: این برنامه با هدف حمایت از پایان‌نامه‌ها و رساله‌هایی است که دانشجو با علاقه شخصی خود موضوعی مرتبط با حوزه دین را انتخاب و رساله خود را در چارچوب استانداردهای مصوب تحصیلات تکمیلی با موفقیت به پایان رسانده است.