مرادی تأکید کرد:
بیان لایه‌های پنهان و مهجور مانده واقعه غدیر

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، خدابخش مرادی، معاون سیاسی‌ ـ امنیتی استانداری چهارمحال و بختیاری هشتم مهر در دومین نشست ستاد بزرگداشت دهه امامت و ولایت استان بر لزوم به‌کارگیری تمام امکانات و ظرفیت‌ها در راستای تبیین و ترویج هرچه بهتر و شایسته‌تر مفهوم غدیر تأکید کرد.

وی اظهار کرد: غدیر در واقع سرچشمه زلال فضایل و کرامت‌های انسانی است که تمام مکارم اخلاقی مورد نظر اسلام از این فرهنگ و باور سرچشمه گرفته است.

مرادی زمان‌شناسی و عمل به تکیلف و وظیفه را یکی از ویژگی‌های بارز مسلمانان به‌ویژه خواص جامعه برشمرد و با تأکید بر اینکه غدیر جز فرهنگ، تاریخ و باورهای جدانشدنی مسلمانان است، تلاش در راستای بیان ابعاد و لایه‌های پنهان و مهجور مانده واقعه غدیر را از وظایف مهم امروز خواص جامعه برشمرد.

وی با اشاره به توطئه‌ها و نقشه‌های شوم دشمنان برای به چالش‌ کشیدن ارزش‌ها و باورهای اسلامی و شیعی در جهان، شکل‌گیری جریان‌های تکفیری همچون وهابیت، طالبان و داعش را یادآور شد و گفت: جریان‌سازی‌های مسموم استکبار علیه تشیع از شکل‌گیری طالبان آغاز شد، سپس به القاعده رسید و اکنون به داعش و ... ختم شده‌ است.

مرادی با تأکید بر اینکه هیچ تردیدی وجود ندارد که این جریان‌ها به دست قدرت‌های غربی و عوامل منطقه‌ای آنها ساخته شده‌اند، ایجاد یک زاویه و شکاف جدی در باورهای تشیع را تاکتیک و راهبرد عملیاتی این گروه‌ها بیان کرد و افزود: ایجاد چالش و انحراف در فضای فکری، باورها و عقاید مردم نسبت به شیعه از مهم‌ترین اهداف گروه‌های تکفیری است.

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری گسترده‌ رسانه‌های غرب برای تأثیرگذاری و انحراف در باورها و عقاید مردم، اظهار کرد: در شرایط کنونی وظیفه و رسالت متولیان و فعالان فرهنگی به‌ویژه خواص جامعه برای مقالبه با هجمه گسترده و خصمانه دشمنان بسیار سنگین‌تر و حساس‌تر است.

معاون سیاسی استاندار، واقعه غدیر را یک حقیقت انکارناپذیر و همیشه جاوید در تاریخ مسلمانان دانست و گفت: غدیر یک حقیقت همیشه جاوید است که سرآغاز آن از مدینه، استمرا آن در کربلا و انتهای آن به ظهور منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود(عج) ختم خواهد شد.

وی با بیان اینکه غدیر یک فرهنگ انسان‌ساز و سعات‌بخش است؛ خداشناسی، امام‌شناسی، دشمن‌شناسی، امت شناسی و هدایت جامعه به سمت مسیر صحیح را در گروی عمل و پاسداری از فرهنگ غدیر دانست.

مرادی دهه امامت و ولایت را فرصتی مغتنم در راستای ترویج، تبلیغ، تعمیق و اشاعه فرهنگ و تفکر غدیری نه تنها به جامعه اسلامی بلکه به جهان بشریت دانست و بر فراگیر شدن، جذابیت، نوآوری، خلاقیت، ابتکار، مخاطب‌شناسی در اجرای برنامه‌ها در این دهه با هدف جذب آحاد مختلف مردم تأکید کرد.

وی با یادآوری اقدامات تفرقه‌افکنانه و اختلاف‌انگیز گروهای تکفیری، بر تبیین و پاسخگویی عالمانه و دقیق به شبهات غدیری نسل جوان تأکید کرد و افزود: بکوشید برنامه‌های دهه امامت و ولایت و عید غدیر اثبات‌کننده ارزش‌ها ، باورها و فرهنگ غدیر در جامعه باشد.

به گفته معاون سیاسی استاندار دهه امامت و ولایت باید وحدت‌بخش، رونق‌آفرین، شادی‌بخش، تحول‌آفرین و تبیین‌گر زوایای ناگفته و لایه‌های پنهان و مهجورمانده آن واقعه همیشه جاوید باشد.