تصویری منتشر نشده از بنیان‌گذاران قرائت نوین در ایران

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) استاد ابراهیم پورفرزیب معروف به استاد مولایی و استاد محمدتقی مروت که از بنیان‌گذاران قرائت نوین در ایران هستند و دهه‌های متمادی از عمر خود را به جلسه‌داری و آموزش قرآن پرداخته‌اند در این تصویر کنار یکدیگر دیده می‌شوند.

استاد ابراهیم پورفرزیب در یکی از روزهای سال ۱۳۰۶ هجری شمسی در منطقه سنگلج تهران متولد شد و بیش از 50 سال از عمر خود را برای آموزش قرآن گذاشته که تمامی قاریان و حافظان قرآن کریم با واسطه یا بی‌واسطه از شاگردان ایشان بوده‌اند؛ کتاب «تهذیب‌القرائة» از آثار استاد مولایی است. این کتاب فتح باب ورود تجوید به جلسات قرآن بوده است.
اما استاد محمدتقی مروت در سال 1323 در تهران متولد شد که پس از سال‌ها جلسه‌داری و آموزش قرآن در ایران در سال 1359 به کشور کانادا سفر کرد و در آن کشور با حضور در جلسات قرآن ‌‌کریم، اجرای برنامه در مناسبت‌های مختلف و جذب علاقه‌مندان به قرآن ‌کریم و مفاهیم متعالی آن، برگزاری دوره‌های آموزش قرآن‌ کریم (تجوید، صوت و لحن) در مساجد و مراکز قرآنی شهر تورنتو فعالیت مستمر و مثمر ثمری داشته است. از آثار و تألیفات استاد مروت، می‌‌توان آموزش تجوید را به زبان انگلیسی (بیش از 500 صفحه) برای اولین بار در جهان تشیع نام برد.

این عکس توسط احمد حاجی‌شریف، پیشکسوت قرآنی و از شاگردان استاد مروت در اختیار خبرگزاری ایکنا قرار گرفت.