امام جمعه میاندوآب:
مسلمانان با زیارت عاشورا دشمن‌شناسی کنند

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام حمید حسن‌زاده، امام جمعه میاندوآب در خطبه‌های نماز جمعه نهم آبان‌ماه این شهرستان اظهار کرد: دشمن‌شناسی درس بزرگی است که زیارت عاشورا به ما می‌آموزد همانطور که در فراز دیگری از این زیارت می‌خوانیم «خدا لعنت کند کسانی‌ که شالوده و بنیان ظلم به اهل بیت را پایه گذاری کردند» یعنی ما باید ریشه‌های ظلم و جور را بشناسیم و مبارزه خود را معطوف به ریشه‌های ظلم و جور کنیم تا مبارزه ما تأثیر مضاعف داشته باشد.

وی ادامه داد: در فرازی از زیارت عاشورا سخن از آل‌ مروان و آل‌ زیاد است یعنی دشمن همواره برای ضربه زدن به اسلام متحد است پس چرا ما مسلمانان بر علیه ظلم و جور متحد نباشیم همچنان که مقام معظم رهبری بارها بر اتحاد و انسجام امت مسلمان تأکید کرده‌اند.

حجت‌الاسلام حسن‌زاده به عظمت حادثه عاشورا اشاره کرد و گفت: مفاهیم زیارت عاشورا نشان دهنده ابعاد خشونت و بی‌رحمی دشمن و همینطور اوج مظلومیت اهل بیت بوده و بیانگر این مطلب است که همیشه و در تمام عصرها در مقابل هر جبهه حقی، جبهه باطلی به‌پا خواسته و با آن مقابله کرده است، همانطور که در حادثه عاشورا دشمن تمام قوانین جنگ را زیر پا گذاشت و به کوچک و بزرگ رحم نکرد، در دوران جنگ تحمیلی عراق علیه ایران نیز ما شاهد زیر پا گذاشته شدن اصول و قوانین جنگ توسط رژیم بعث عراق بودیم و استفاده از بمب‌های شیمیایی از مصادیق این قانو‌ن‌شکنی‌ها و نشان دهنده ادامه راه یزیدیان توسط رژیم بعث عراق بود.

امام جمعه میاندوآب در پایان افزود: هشتم آبان‌ماه سالروز شهادت شهید محمدحسین فهمیده را بر تمامی مردم ولایت‌مدار تسلیت عرض می‌کنیم، این شهید تنها 13سال داشت که به ندای حق لبیک گفت و در راه دفاع از دین مملکت خود شهید شد.