سرپرست جدید جهاد دانشگاهی واحد چهارمحال و بختیاری منصوب شد

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، طی حکمی از سوی دکتر حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی، وحید خلیلی اردلی به عنوان سرپرست جهاد دانشگاهی واحد چهارمحال و بختیاری منصوب شد.

در حکم انتصاب سرپرست جهاد دانشگاهی واحد چهارمحال و بختیاری آمده است: با عنایت به تعهد، شایستگی و سابقه ارزشمند جنابعالی در جهاددانشگاهی به موجب این حکم به عنوان سرپرست جهاد دانشگاهی واحد چهارمحال و بختیاری منصوب می‏شوید. انتظار دارد تمام مساعی خویش را برای توسعه و ارتقای بیش از پیش فعالیت‌های آن واحد به کار گیرید.

این حکم می‎افزاید: امید است با یاری خداوند متعال و همکاری و همدلی همه جهادگران جهاد دانشگاهی به خصوص جهادگران آن واحد در انجام وظایف محوله موفق و موید باشید.

همچنین رئیس جهاد دانشگاهی در نامه‌ای جداگانه از تلاش‌های مهندس عبدالله تقی‎پور، رئیس پیشین این واحد تقدیر کرد.

به گزارش ایکنا، وحید خلیلی اردلی، دانشجوی دورۀ دکترای زبان و ادبیات فارسی است و عضویت پیوستۀ انجمن ترویج زبان و ادب فارسی ایران و مسئولیت انجمن اهل قلم سمای کشور، حدود 10سال تدریس در دانشگاه‌های استان و مسئول روابط عمومی و معاون استانی جهاددانشگاهی را در پروندۀ کاری خود دارد.

خلیلی در سال 1392 کتاب«تازه‌تر از باران»(درس‌نامۀ دانشگاهی) را با روشی نوین و برای تدریس در دانشگاه‌ها به عنوان «فارسی عمومی» تألیف و در اختیار جامعۀ دانشگاهی کشور قرار داده است؛ همچنین مقالات پژوهشی وی در مجلات مختلف به چاپ رسیده و در چندین همایش ملی و بین‌المللی ارائه گردیده است.

وحید خلیلی، یک چهرۀ فعال در عرصۀ پژوهش و تحقیق در حوزه‌های فرهنگی و ادبی است و تاکنون ده‌ها نقد و تحلیل، مقاله و یادداشت مرتبط با فعالیت‌هایش در مجلات و رسانه‌های نوشتاری و مجازی کشور منتشر شده است.