برگزاری سومین نمایشگاه با موضوع مبارزه با اسلام‌هراسی در بروکسل

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از خبرگزاری TRT ترکیه، این نمایشگاه اسلامی در بروکسل با هدف معرفی دین اسلام و مرتفع کردن چالش‌ها و مشکلاتی که مسلمانان در کشورهای اروپایی با آن مواجه هستند، گشایش یافته است.

در این نمایشگاه، موضوعاتی چون اعتبار مالی اسلامی، مبارزه با اسلام‌هراسی، سبک زندگی خانواده اسلامی، هنر و زیبایی مورد بحث و بررسی  قرار می‌گیرد.

یادآور می‌شود، این نمایشگاه با حضور  ۲۰۰ شرکت مختلف، از روز جمعه، 16 آبان‌ماه در بروکسل آغاز شده و تا روز دوشنبه، 19 آبان‌ماه ادامه خواهد داشت.

سومین نمایشگاه اسلامی بروکسل با حضور آژانس‌های مسافرتی، سازمان‌های آموزش اسلامی و شرکت‌های معرفی کننده مواد غذایی حلال برگزار شده و در آن لباس، زیورآلات، کتاب و محصولات دیگر به نمایش گذاشته شده است.

گفتنی است، کتابی تحت عنوان «اسلام دین صلح است» در این نمایشگاه با استقبال وسیعی رو‌به‌رو شده است.

همچنین برگزارکنندگان، هدف از گشایش این نمایشگاه را «از بین بردن کج‌اندیشی‌ها در اروپا درباره اسلام و ترویج صلح، دیالوگ و حسن نیت اجتماعی از دریچه اسلام»، عنوان کرده‌اند.