واکنش شورای روابط اسلامی ـ آمریکایی به قرار گرفتن در فهرست تروریستی امارات

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «CAIR»، شورای روابط اسلامی ـ آمریکایی در این بیانیه از دولت امارات خواست تا در مورد این لیست توضیح دهد و اعلام کرد که به طور قطع هیچ مبنای واقعی برای قرار گرفتن این سازمان‌ و دیگر گروه‌های حمایت از حقوق مدنی مسلمانان در اروپا و آمریکا در لیست تروریست‌ها وجود ندارد.

روز شنبه، 24 آبان‌ماه، مقامات اماراتی فهرستی را تحت عنوان لیست ترور منتشر کردند که شامل 83 نهاد و سازمان در سراسر جهان است.

قرار گرفتن شورای روابط اسلامی ـ آمریکایی و انجمن آمریکایی مسلمانان در این فهرست تروریستی با تعجب و اعتراض مسلمانان آمریکا مواجه شده است.

برخی سازمان‌های اسلامی اروپا مانند فدراسیون سازمان‌های اسلامی اروپا، جمعیت خیریه اسلامی، جمعیت خیریه بریتانیا و اتحادیه مسلمانان بریتانیا نیز جزو این فهرست هستند.

همچنین گروه حوثی‌های یمن(!) در کنار تروریست‌های جبهه النصره در سوریه و یمن، داعش، القاعده، بوکوحرام نیجریه و طالبان افغانستان به عنوان گروه‌های تروریستی اعلام شده‌اند.