به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا به نقل از روابط عمومی مؤسسۀ فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، این نشست که از ساعت ۱۶ تا ۱۸ برگزار میشود، داوود فیرحی پژوهشگر علوم سیاسی و اندیشه سیاسی اسلام به بررسی سبک زندگی امام موسی صدر و ارتباط آن با دنیای متکثر امروز خواهد پرداخت. داود فیرحی در سال ۱۳۴۳ در زنجان متولد شد.
وی پژوهشگر علوم سیاسی و اندیشه سیاسی اسلام است و دارای دکترای علوم سیاسی از دانشگاه تهران و تحصیلات حوزوی تا سطح خارج بوده و استاد گروه علوم سیاسی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران به شمار میآید.
وی مقدمات دروس حوزوی را بین سالهای ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۵ در حوزه علمیه ولیعصر(عج) شهرستان زنجان گذراند. پس از آن ادامه سطح و دروس خارج را از ۱۳۶۶ تا ۱۳۸۰ در حوزه علمیه قم ادامه داد.
از سال ۱۳۶۶ تا ۱۳۸۷ وی به تحصیل در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای علوم سیاسی در دانشگاه تهران پرداخت. گرایش دکترای وی اندیشه سیاسی بود.
رساله کارشناسی ارشد وی با عنوان «اندیشه سیاسی شیعه در دوره قاجاریه» بود که در آن به اندیشه سیاسی فقیهان مشهور شیعه دوره قاجار و مکاتب مهم فقهی ـ سیاسیای که در دوره قاجاریه بسط یافته و در تحولاتی چون نهضت مشروطه و انقلاب اسلامی تاثیرگذار بودند پرداختهاست. رسالهٔ دکترای وی هم «دانش، قدرت و مشروعیت در اسلام» نام داشت که با الهام از روششناسی فوکو و هرمنوتیک گادامر تنظیم شد.
فیرحی مولف ۸ کتاب و همچنین دارای حدود ۵۰ مقاله منتشره در مجلات و کنفرانسهای علمی در حیطه اندیشه سیاسی اسلام است.
وی از سال ۷۸ تاکنون عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران است و دارای درجه دانشیاری است. وی در مقطع دکترا تدریس دروس «اندیشه سیاسی در ایران معاصر» و «اندیشه سیاسی در اسلام معاصر»، در مقطع کارشناسی ارشد تدریس «فقه سیاسی» و «افکار سیاسی در ایران و اسلام»، «بنیاد گرائی و رادیکالیسم اسلامی معاصر» و در مقطع کارشناسی تدریس «نظام سیاسی و دولت در اسلام»، «تاریخ تحول دولت در جهان اسلام» و «مبانی اندیشههای سیاسی در اسلام» را عهدهدار است.
این نشست که شانزدهمین نشست از سلسله درس گفتارهای «اندیشه و عمل» است، از ساعت ۱۶ تا ۱۸ در مؤسسۀ فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر واقع در: تهران، میدان هفت تیر، بالاتر از مسجد الجواد(ع)، کوچه شریعتی، جنب مسجد الرضا(ع)، پلاک ۱۰، واحد ۲ برگزار میشود و حضور در آن برای عموم علاقهمندان آزاد است.