شيخ الأزهر: قرآن بر كسب علم و معرفت تاكيددارد
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی محيط، محمد سيد طنطاوی با بيان اين مطلب گفت: دين اسلام مشوق پژوهش‌ در همه زمينه‌های علمی است و تنها منحصر به علوم شرعی نمی‌شود.
وی با اشاره به قصه «ذوالقرنين» در قرآن كريم تصريح‌كرد: در اين قصه بر اهميت توجه به اهل علم و توانايی دانشمندان و فنون و علوم مهندسی كه بيانگر اعجاز قرآن بوده، تأكيد‌شده است.
محمد سيد طنطاوی اظهاركرد: امت بيدار و هوشيار، امتی است كه تعداد كارشناسان متخصص آن زياد بوده و دانشمندان علوم مختلف در تمام زمينه‌های علمی با يكديگر همكاری‌كنند.
از سوی ديگر، «عبدالدايم نصير» معاون پژوهش و تحقيقات عالی دانشگاه الازهر نيز در اين‌باره گفت: مسلمانان بايد با توجه و تمركز بر آموزش و پژوهش علمی جهان اسلام، به اين نكته توجه داشته باشند كه علم در بسياری از مواضع ذكر آن در قرآن، با ايمان همراه شده و شايسته است ما مسلمانان برای ايجاد نظام آموزشی نيكو و استوار، به منظور خدمت به كشور و امت خود تلاش‌كنيم.
وی تصريح‌كرد: قرن حاضر، قرن شناخت و معرفت علمی است و اين به آن معنا نيست كه تنها كشورهای توسعه‌يافته جهان، در زمينه معرفت و شناخت علمی حركت‌كنند.